joi, 22 octombrie 2020

Continuitate pe funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Buzău

Continuitate la condu­cerea Judecătoriei Buzău. Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Ma­gistraturii a decis delegarea în funcția de vicepreședinte al Ju­decătoriei Buzău a ju­decătorului Marieta Ma­rin, pentru încă jumătate de an.

Decizia a intrat în vigoare începând cu data de 16 iulie, și este valabilă până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Șef secție civilă a instanței din 2014, Marieta Marin este vicepreședinte al Judecătoriei Buzău din 2017, după ce a câștigat concursul organizat de CSM.

Soțul său, pro­curorul Nicolae Marin, a preluat anul trecut conducerea Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), funcția de procuror șef al secției fiind vacantă.

Anterior a condus, cu delegație, fosta unitate de elită de la Ploiești a Direcției Na­ționale Anticorupție.

Pro­curorul Nicolae Ma­rin a plecat la DNA Ploiești de pe poziția de șef birou Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție – Serviciul de combatere a macrocriminalității economico-financiare – Biroul de combatere a infracțiunilor care aduc prejudicii bugetului public, fiind numit în funcție prin hotărâre CSM în 2014.

 

loading...
error: Content is protected !!