Actualitate

Condamnată la 6 ani de închisoare, Elena Udrea nu a fost gasită acasă

Buzoianca a fost dată în urmărire internațională

Elena Udrea nu a fost găsită la domiciliu de poliţiştii care trebuie să o ducă la penitenciar.  Buzoianca Elena a fost condamnată, joi, de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, potrivit sentinței pronunțate de complet în sala de judecată. Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Polițiștii nu au găsit-o acasă pe Elena Udrea, la domiciliul din Corbeanca, unde s-au deplasat în cursul după-amiezei de joi pentru a pune în executare sentința Înaltei Curți de condamnare la închisoare, potrivit G4media.ro. Potrivit unor surse, aceasta ar fi ieșit din țară prin vama Giurgiu, joi dimineața, înainte de condamnare. De cealaltă parte, avocatul Elenei a declarat după condamnare că aceasta se află în țară.

Buzoianca apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea persoane urmărite. Ea este încadrată de alți trei fugari: Badea Abel, condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației, Bratu Gheorghe Constantin, condamnat pentru furt, și Filip Cosmin Titu, condamnat pentru furt din locuințe.

Mai mult, Elena Udrea trebuie să plătească aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism şi să achite 600.000 euro către martorul Corin Boian şi 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean. În plus, instanţa a dispus confiscarea în folosul statului de la Udrea a sumelor de 695.367 lei şi 296.076 lei.

Articole similare