duminică, 09 august 2020

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Săpoca

20 de candidați s-au înscris în cursa pentru postul de asistent debutant scos la concurs de Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca în cadrul sectiei NPI-Ojasca. Dosa­rele acestora fuseseră admise în urma selecției inițiale. Proba scrisă a fost trecută însă numai de un singur candidat. Este vorba despre Monica Maria Ioniță, care a obținut 88 de puncte, toți ceilalți candidați care s-au prezentat fiind notați de la zero la 27 de puncte.

Alți 14 concurenți și-au disputant un post de muncitor necalificat suprave­ghere bolnavi psihici periculoși în cadrul sectiei NPI- Ojasca, de infirmier (bărbat) în cadrul secției Psihiatrie I – acuți și de muncitor calificat  în cadrul secției Săpoca.

Doar doi muncitori necalificați au reușit să obțină punctajul de trecere la proba scrisă, Alexandru Constantin Pascu, cu 86 de punctă și Cătălin Mugurel Badea, cu 52 puncte.

Proba scrisă pentru postul de îngrijitoare a fost trecută de Georgeta Costea, admisă cu 52 de puncte.

Toți cei menționați care au obținut cel puțin 50 de puncte din cele 100 posibile, urmează să treacă și de proba practică  în data de 21 iunie și apoi să-și susțină candidatura la proba interviului, pe care o vor susține în data de 26 iunie.

Postul va fi ocupat, în final, de candidatul care va obține cea mai mare medie în urma susținerii celor trei probe de concurs. se la concurs de Spitalul Săpoca.

loading...
error: Content is protected !!