miercuri, 27 mai 2020

Concurență de temut pentru noul președinte al Tribunalului Buzău

Concurență de temut pentru noul președinte al Tribunalului Buzău. Concursul organizat de Consiliul Supe­rior al Magistraturii în perioada aprilie-iunie pentru ocuparea celei mai înalte funcții din ma­gistratura buzoianăa fost câștigat de judecătorul Cristina Elena Vlad, care a promovat concursul cu media 8,675, obținând 7,95 la proiectul de management și 9,40 la testarea scrisă.

Rezultatele finale ale concursului au fost afișate săptămâna trecută.

Pentru funcția de președinte al Tribunalului Buzău a candidat și judecătorul Crenguța Pantazi, care a reușit un punctaj final de 8,470 după ce proiectul de management i-a fost punctat cu 9,34. Cu toate acestea, a fost devansată de competitoarea sa la punctajul final.

Cristina Elena Vlad va prelua funcția de președinte de la judecătorul Adriana Nicolae care a fost numită cu delegație la vârful Tribunalului Buzău, din ianuarie 2019.

Judecătoarea Cristina Elena Vlad provine din cadrul Secției a II-a de contencios administrativ și fiscal și face parte din Colegiul de Conducere al Tribunalului Buzău.

CSM a scos la concurs și funcțiile de conducere de la Judecătoriile Rm. Sărat, Pogoanele și Pătârlagele, însă nu au fost candidați.

loading...
error: Content is protected !!