Actualitate

Concert Mike Godoroja și Blue Spirit, la Buzău

Vineri, 8 decembrie, ora 20.00,  la Club NO LIMIT va fi spusă povestea ART-ROCK-ului într-un spectacol altfel. Este un eveniment găzduit de Mike Godoroja & Blue Spirit şi Adrenalitera Concert Hall în care va fi prezentată în premieră varianta de scenă LIVE a piesei „Cristina”, care a dobândit cea mai bună audiență din acest an pentru repertoriul lui Mike pentru: cel mai bun scenariu de video, grafică AI și sunet mixat analog, pe echipamente cu tuburi electronice și bandă de magnetofon.
În același spectacol publicul va regăsi și o serie dintre piesele care vor sta pe noul album viață, piese care vor fi unele în premieră absolută, iar altele vor sta alături de piese care deja au devenit clasice precum „Caii din pădurea Letea” sau „Vă rog să aveți o viață frumoasă”.

„Este un show-spectacol-concert special creat special pentru ClubNo Limit și și va arăta publicului nouă direcție a proiectului mai Godoroja And Blue Spirit. Este o direcție cu elemente novatoare intitulată art rock pentru că îmbină subtilitatea și substanțialitate nuanțelor muzicale cu diverse influențe din rock-folk-jazz-soul-muzică progresivă și așa mai departe”, spun organizatorii.
Este un spectacol cu elemente multimedia și instrumente spectaculare.

Mike Godoroja a obișnuit publicul ca de fiecare dată să vină în întâmpinare cu o prospețime și cu o dorință de mereu nou. La fiecare festival sau turneu, echipa „Blue Spirit” alături de Mike Godoroja s-a străduit să propună publicului titluri de spectacole care să-l surprindă; să-l surprindă și să-l facă dornic să exploreze alături de Mike și echipa lui de artiști, aceste zone muzicale speciale pline de un potențial creativ realmente infinit.
Cariera lui Mike traversează o perioadă de peste 25 de ani de activitate, fiind unul dintre pionierii programelor de jazz, rock și blues de la Televiziunea Română și Radio România, un jurnalist cu articole culturale de importanță, autorul unor poeme incluse în volumul colectiv de 10 ori 10 pentru România, realizatorul a numeroase programe de radio și televiziune, producătorul muzical și artistic a unor nume legendare din România cum ar fi Johnny Răducanu, Marius Popp, formația Iris pentru mai mult de 12 ani de activitate precum și soprana foarte îndrăgită Felicia Filip.
La această prodigioasă carieră se adaugă aceea de artist, de muzician și promotor de muzică în cadrul proiectului „Mike Godoroja and Blue Spirit”, adunând în palmares peste opt albume și sute de concerte în România precum și o serie de participări la festivaluri internaționale în Belgia, Franța, Olanda sau Ungaria.

Alături vor fi Adrian Vilteanu, la chitare, Vali Vătuiu, la tobe și Emanuel Gheorghe Fisă, la claviaturi

Adrian Vilteanu este unul dintre cei mai importanți chitariști pe care are România, unul dintre membrii fondatori ai legendarului grup din Buzău Demos, De asemenea, Vali Vătuiu este coechipierul lui Mike de aproape 25 de ani și este în mod indiscutabil unul dintre cei mai buni toboșari ai țării noastre, una dintre figurile proeminente ai zonei jazz rock din România. Emanuel Gheorghe Fisă este absolvent al liceului de muzică din București la secția vioară, a făcut parte din numeroase grupuri legendare dintre care participarea la Roșu și Negru alături de Liviu Tudan sau în Direcția 5 s-ar distinge ca notabile. Mai multe informații AICI.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker