vineri, 15 ianuarie 2021

Concert Direcţia 5 la sala Consiliului Județean

UPDATE: Organizatorii concertului Direcția 5 au anunțat că evenimentul de pe 11 decembrie va avea loc în altă locație decât cea anunțată inițial. Este vorba despre sala Consiliului Județean. Ora concertului rămâne neschimbată.

Direcţia 5, una  dintre cele mai iubite trupe pop-rock din muzica ro­mâ­nească, vine din nou în Buzău cu un nou concert. Este vorba despre un turneu naţional care cuprinde şi Buzăul, concertul fiind programat pe 11 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Maximilian, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În cadrul turneului naţional pe care îl susţine în această perioadă, trupa te invită să participi la un concert sensibil şi dinamic, în care vei asculta live cele mai cunoscute şi îndrăgite, dar şi cele mai noi cântece Direcţia 5, de pe albumul „Muzică, flori şi poezie”.

Direcţia 5 a luat naştere în anul 1990, la Bucureşti. În cei 29 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri şi sute de cântece şi a colaborat cu numeroşi artişti din muzica ro­mânească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crişan – Alinka, Nicoleta Nucă şi mulţi alţii.

 

loading...
error: Content is protected !!