vineri, 14 august 2020

Comunitatea din Cătina a ales vineri să fie PRO România

Locuitorii din Cătina, o comună ocolită de actuala putere în materie de investiții, chiar fără să i se ocorde atenție atunci când venea vorba despre bugetele locale, își pierduseră speranța că traiul lor va deveni unul mai bun, iar politicieni de top vor poposi prea curând pe aceste meleaguri. Asta până vinerea trecută, când o parte din conducerea PRO România Buzău s-a întâlnit cu oamenii de aici și împreună au discutat despre viitor, despre proiecte și soluții, și cum poate partidul condus de Victor Ponta atunci când va fi la guvernare, foarte curând am putea spune, să se implice în plan local.

Peste 70 de persoane prezente la discuțiile care au durat mai multe ore le-au spus coordonatorilor Viorel Dobre și Nicu Cristian că nimeni, de 30 de ani, nu s-a interesat de soarta lor, dar speră ca cel mai nou partid de pe scena politică din România să le dea și lor în sfârșit atenția cuvenită. Și să-i ajute să depășească actualele con­diții de trai, fără drumuri circulabile, fără iluminat public adecvat și cu alte ­ele­mente de infrastructură la pământ. Ei au fost asigurați de conducerea PRO România Buzău că problemele lor, unele reale și care puteau fi văzute cu ochiul liber, se vor rezolva în curând, după ce partidul va avea putere de decizie în plan guvernamental.

La aceste discuții, Viorel Dobre, coordonator județean, i-a asigurat că îi va ajuta în obținerea unei finanțări europene pentru proiectul de cadastrare a comunei, inexistent la această oră, dar și pentru obținerea de finanțări în demararea altor proiecte de interes local. Odată cu vizita de la Buzău, Nicu Cristian, coordonatorul organizatoric, l-a împuternicit pe Gheorghe Leonte, o persoană iubită și res­pectată în comunitate, drept responsabil al activităților politice din Cătina, el fiind și viitorul candidat al PRO România la primărie și mai mult ca sigur viitorul primar al acesteia.

(Text susținut de PRO România – organizația județeană Buzău)

loading...
error: Content is protected !!