Comunicat: „Stați ACASĂ! ALDE Buzău vă face cumpărăturile”

ALDE le întinde o mână de ajutor tuturor buzoienilor care rămân la domiciliu, în această perioadă în care România se află în stare de urgență din cauza pandemiei de Coronavirus.

Liberal-democrații se alătură astfel voluntarilor care îi ajută pe buzoieni să își procure alimentele, medicamentele și alte produse necesare. Cei care au nevoie de sprijin pot suna la numărul de telefon 0732.601.337, disponibil în intervalul orar 16.00 – 19.00. Apelul va fi preluat imediat de către un membru ALDE Buzău, care va nota exact de ce anume are nevoie persoana care cere ajutorul, va merge să cumpere produsele și le va livra la adresa specificată de către apelant. Întreaga operațiune se va derula cu respectarea normelor de igienă impuse de starea de urgență, respectiv mască, mănuși și atenție sporită la suprafețele și spațiile de depozitare și transport folosite pentru distribuția produselor.

Inițiativa le aparține liderilor Organizațiilor de seniori și tineret ai ALDE Buzău, Iulian Nicoare și Sorin Pîrleci, care își doresc să ajute cât mai mulți buzoieni, în special pe cei bolnavi ori de vârsta a treia, să depășească mai ușor aceste săptămâni de izolare la domiciliu. Tuturor, cei doi le urează „Sănătate MAXIMĂ!” și să fie, în continuare, responsabili: „Respectăm împreună măsurile impuse prin starea de urgență, stăm acasă și avem grijă de cei aflați în nevoie!”.

Text asumat de ALDE – Filiala Buzău

Un comentariu