miercuri, 15 iulie 2020

Comunicat: PRO România va intra în Top 3! O confirmă sondajul Sociopol!

Aşa cum anunţam săptămâna trecută, PRO România a depăşit pragul de zece la sută în sondaje, clasându-se la puţine procente de USR şi ocupând locul patru în preferinţele românilor. Care-şi dau seama, în număr din ce în ce mai mare, că suntem serioşi şi de aceea suntem  singurul partid din ţară care reuşeşte să crească în perioadă de criză. O confirmă şi ultimul sondaj al Sociopol de această dată, care clasează partidul lui Victor Ponta pe locul patru, cu un procent de 11 la sută şi sanşe reale de a surclasa formaţiunea clasată înaintea sa şi a urca în Top 3. Şi asta în condiţiile în care, după apariţia primului sondaj de săptămâna trecută, sociologul Marius Pieleanu a apelat la un nou subterfugiu, încercând să alipească procentele noastre la PSD şi să le crească acestora procentul destul de modest pentru un partid aşa mare.

Cifrele însă nu mint, şi niciun artificiu nu va putea schimba acest lucru şi a ne lua ce este al nostru.

Fapt care l-a şi determinat pe preşedintele PRO România Buzău, Felix Rache, să comenteze cu mult umor încercările social-democraţilor de a se vrea minţiţi, ca să doarmă liniştiţi, probabil. El spune, vizavi de sondajele AVANGARDE ale lui Pieleanu că „doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje”, continuând în acelaşi stil: „DEZMINTE-MĂ FRUMOS. O fi o nouă religie la PSD: să nu creadă în adevăr, ci în minciună. De aia îşi comandă sondajele la acelaşi bărbier. Câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant. Dacă te minte o dată, e rău. Dacă te minte şi a doua oară, e şi mai rău. Dar când te minte a treia oară e ca în bancul cu ursul, înseamnă că-ţi place. Iar PSD-ului îi place să fie minţit şi să mintă mai departe. Doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje. Partea proastă e că la PSD are loc acum un control financiar. Sper că facturile sunt mai corecte decât sondajele lui Pieleanu. Ca să nu se ducă după cel care în sondajele lui Pieleanu avea 23%, iar în realitate avea 3 ani şi 6 luni”.

Text asumat de PRO România – Organizaţia Jude­ţeană Buzău

error: Content is protected !!