luni, 06 iulie 2020

Compania de Apă a pus în funcţiune un sistem de filtrare la C.T. 3 Micro XIV

În dimineaţa zilei de 26.11.2019, orele 4.00, Compania de Apă Buzău a pus în funcţiune primul sistem cu  3 unităţi de filtre automatizate dotate cu vane electrice şi debitmetre electromagnetice la C.T. 3 din cartierul Micro XIV. Această primă acţiune permite îmbunătăţirea serviciului de alimentare cu apă (calitatea apei) pentru  blocurile arondate C.T. 3 si C.T. 4 , urmând ca în cel mai scurt timp să se realizeze punerea în funcţiune  a încă 3 sisteme de filtrare la C.T. 1, C.T. 2  si C.T. 5.

Odată cu punerea în funcţiune a acestui sistem de filtrare a fost înlocuit şi vechiul  grup de pompare cu un sistem nou  tip Grundfos format din 3 pompe şi componentele aferente.

Toate informaţiile culese de către panourile de comandă, atât al pompelor cât şi al filtrelor, sunt transmise în timp real către dispeceratul central al Companiei de Apă fapt ce permite scurtarea timpilor de reacţie în cazul apariţiei unei avarii.

Acest prim pas face parte dintr-un amplu proiect pe care Compania de Apă şi-a propus să-l realizeze până la sfârşitul anului în curs constand în montarea a şapte sisteme de filtrare care să acopere Cartierul Micro XIV, Cartierul Orizont  şi Zona Bulevardului Bălcescu.

loading...
error: Content is protected !!