Monden

Comedie la puterea a treia

Perioada sărbătorilor îi aduce la Buzău, pe aceeași scenă, pe cei mai buni actori de stand-up din țară. Pe 7 decembrie, începând cu ora 20.00, în club No Limit, Teo, Vio și Costel, veteranii stand-up comedy, ajung la Buzău cu glume noi și vechi, pentru bună dispoziție maximă.

În show-ul intitulat generic „Numa’ la noi”, cei trei vor face analogii cu lucruri și întâmplări personale și generale, care au în comun orice te distrează și te face să uiți de grijile cotidiene. Aceștia sunt cunoscuți ca și jurați în proiectul „Stand-Up Revolution” și fac stand-up comedy de peste 15 ani, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul de acest gen în România.

Au început în 2003-2004 la Cafe Deko, din incinta Teatrului Național București, și inițial au fost cunoscuți de publicu drept „Trupa Deko”. Acum, au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați. Prețul unui bilet va fi de 100 lei VIP și de 85 de lei acces general. Biletele cu acces general pot fi achiziționate cu 75 lei până la data de 28 noiembrie în limita a 150 de locuri.

 

 

 

Articole similare