Actualitate

Clipe de groază pentru o tânără din Padina. Ce i-a făcut soțul ei după ce l-a părăsit

Momente de groază, marți, pentru o tânără de 28 de ani, din Padina. Femeia a fost agresată pe stradă și obligată de soțul ei să urce într-o mașină. Fratele fetei a cerut ajutorul autorităților, iar mașina a fost dată în consemn. A fost descoperită în trafic de polițiști la Mizil, individul și un prieten de-al său, care îl însoțea, fiind încătușați și duși apoi la audieri.

Ieri, 13 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că sora sa, de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forța de doi bărbați, introdusă într-un autoturism, mașina fiind ulterior condusă pe DN2C, spre Pogoanele.  Apelantul a precizat că unul dintre bărbați este soțul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărțit în fapt.  În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Pogoanele și secțiilor rurale arondate. Totodată, autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județul Buzău, dar și polițiștilor din județele învecinate”, potrivit IPJ Buzău.

La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forțelor din teren de către Centrul Operațional al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina în trafic, pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism.
Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, fiind și agesată fizic de soțul său.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Soțul tinerei răpite este acuzat de violență în familie și lipsire ilegală de libertate în timp ce amicul care l-a ajutat să-și ducă planul la capăt și a condus mașina va fi cercetat doar pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânăra fugise în urmă cu două luni de la locuința în care stătea cu soțul ei, în județul Dâmbovița, din cauza agresiunilor la care era supusă. În tot acest timp, tânăra a locuit la mai multe rude și își schimba locația des pentru ca soțul ei să nu o găsească. Până marți, când femeia se afla la un frate de-al său. A reușit să fugă pe stradă, însă bărbatul a prins-o, a bătut-o și a urcat-o cu forța în autoturismul care era condus de un al amic de-al său.

Articole similare