Monden

Claudia Colniceanu „culege“ premii după premii

Vocea, pasiunea pentru folclor, dar și harul de a povesti cu drag despre tradiții, obiceiuri și legende muzicale au transformat-o pe Claudia Colniceanu într-un artist complet. În această vară, frumoasa buzoiancă a fost remarcată pe scena unor festivaluri naționale de renume, de la care s-a întors cu premii, flori, felicitări și propuneri pentru proiecte radio și TV.

Buzoianca a participat, pe 19 august, la Festivalul „Tradiții Argeșene”, unde a avut bucuria de a cânta alături de Orchestra „Doina Argeșului”. Prestația sa a convins juriul că merită să obțină premiul I al festivalului.

A urmat apoi o nouă provocare artistică estivală pentru Claudia, concursul „Sus la munte, la Muscel”, ce s-a desfășurat la Câmpulung Muscel. „A fost o bucurie să particip, atât la preselecția la care s-au prezentat peste 60 de concurenți, cât și la concursul la care am rămas doar 20 de tineri din toată țara. Fiecare a adus din zona sa cel mai frumos repertoriu, dar și cel mai frumos costum. Harta României a fost desenată de către noi, concurenții, de această dată. Mă bucur că și Buzăul a făcut parte din acest cadru de sărbătoare și că a fost premiat. Mulțumesc juriului pentru premiul acordat, organizatorilor pentru desfășurarea impecabilă, orchestrei pentru acompaniament și susținere, publicului prezent într-un număr atât de mare, dar și Televiziunii Române pentru tot sprijinul!”, a spus Claudia.

Între cele două festivaluri importante, artista a fost prezentă și la „Zilele Municipiului Râmnicu Sărat”, și a urcat pe scenă în seara zilei de sâmbătă, 20 august, la secțiunea dedicată muzicii populare.

În paralel, Claudia a marcat un nou început la Radio România Antena Satelor, cu debutul emisiunii „Lada cu zestre”, luându-și în serios rolul de realizator pe undele FM. „O mare bucurie să anunț începerea acestui proiect, să le am lângă mine pe două doamne minunate: Ileana Vieru și Maria Tănase Marin, într-o emisiune de ținut minte! Săptămâna trecută am deschis pentru prima dată «Lada de Zestre» de la Radio România Antena Satelor. Acum continuăm, găsim melodii alese, evenimente frumoase și transmitem multă emoție. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, le-a transmis Claudia Colniceanu ascultătorilor și fanilor muzicii și emisiunii sale.

Articole similare