Actualitate

Circulația rutieră pe DN 2B, redeschisă în localitatea Bâlhacu

Vineri, 17 mai 2024, Compania Națională de Căi Ferate CFR a finalizat lucrările de reparație și modernizare la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe Drumul Național 2B (Buzău-Galați), la km 32+160, în localitatea Bâlhacu, județul Buzău. Începând cu ora 16.00, circulația rutieră pe această porțiune de drum a fost redeschisă.

Deși lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată au fost în mare parte finalizate, lucrările la barierele de siguranță nu sunt încă complet terminate. În această perioadă intermediară, traficul va fi gestionat prin semnalizarea luminoasă, iar autoritățile recomandă șoferilor să circule cu prudență. Redeschiderea acestui segment de drum este crucială pentru fluidizarea traficului în zonă, DN 2B fiind un important coridor rutier care leagă mai multe localități și facilitează transportul de mărfuri și persoane. Finalizarea lucrărilor va contribui semnificativ la reducerea timpilor de așteptare și la îmbunătățirea siguranței rutiere.

  • Respectați semnalizarea luminoasă și orice indicații temporare plasate de autorități.
  • Fiți pregătiți pentru eventuale opriri temporare sau redirecționări ale traficului.

Autoritățile locale și CFR își exprimă aprecierea pentru răbdarea și înțelegerea arătate de șoferi și locuitori în timpul desfășurării acestor lucrări. Finalizarea cu succes a reparațiilor și modernizării la această trecere la nivel cu calea ferată reprezintă un pas important spre creșterea siguranței și eficienței infrastructurii rutiere din județul Buzău.

 

 

 

Articole similare