Monden

Ciorbă de perișoare din pui – cum o prepari?

Orice gospodină pricepută în bucătărie are momente în care nu se poate hotărî pentru meniul unei anumite zile sau nu mai are idei pentru prânzul care urmează. Chiar dacă bucătăria tradițională și cea internatională conține numeroase rețete pentru gusturile fiecăruia și pentru nivelul de pregătire în bucătărie, mai sunt și momente în care avem senzația că nimic nu poate fi pe placul nostru.

Cu toate astea, orice rețetă banală și aparent plictisitoare poate fi transformată cu ușurință într-o combinație foarte reușită și delicioasă, care va trezi curiozitatea oricui doar prin mirosul ei. Există foarte multe secrete ale  bucătarilor care servesc în cele mai vestite restaurante din România, însă acest lucru nu reprezintă o limită pentru adăugarea savorii în mâncare în bucătăria de acasă.

De ce este ciorbă de perișoare din pui populară?

Cu siguranță acest lucru poate fi făcut și pentru celebra rețetă de ciorbă de perișoare din pui. Acest tip de preparat este cel mai potrivit pentru zilele reci în care organismal are nevoie atât de un fel de mâncare cald cât și de unul consistent care să țînă locul a două feluri de mâncare în loc de unul singur. Pentru a fi preparată această necesită un pic mai mult efort decât în mod normal, însă pe măsură ce preparatul prinde gust și culoare, vă puteți bucură pe deplin de un rezultat delicios.

Timpul petrecut în bucătărie este unul minim

Cu un timp total petrecut în bucătărie de aproximativ 60 de minute, din care prepararea ingredientelor necesită 20 de minute, iar gătirea ciorbei are un toal de 40 de minute, rețeta această cu siguranță va da pe spate orice pofticios, fie că este vorba de copiii care nu vor mereu să mănânce orice fel de mâncare sau este sărbătoare, iar masă trebuie să fie pe placul tuturor.

Cum se prepară rețeta de ciorbă din perișoare de pui

Primul pas al rețetei este prepararea ingredientelor necesare pentru ciorbă folosind piept de pui LaProvincia, ceapă, morcovi, țelină, ardei gras, cartof, pătrunjel și leușstean care sunt tocate mărunt sau cubulețe care urmează să fie puse la fiert până când compoziția începe să clocotească. Pregătirea perișoarelor necesită ceapă, pătrunjel, orez, un ou crud sare și piper. După adăugarea perișoarelor modelate că niște mici biluțe în compoziția pusă la fiert se mai adaugă și borș lichid împreună cu alte condimente și se mai lasă la fiert încă 10 minute.

Chiar dacă pare un process greu și complicat care necesită mult timp, de fapt în practică nu este chiar așa, iar instrumentele necesare pentru prepararea rețetei sunt uzuale pentru o bucătărie obișnuită:

  • mașînă de tocat carne;
  • cuțit;
  • tocător de lemn;
  • oală de ciorbă;
  • polonic;
  • 3 castroane;
  • lingură de lemn

În concluzie, carnea de pui LaProvincia nu este potrivită numai pentru preparatele uzuale din pui precum friptură, grătarul sau snițelul, ci poate fi incluscă chiar și în rețetele de ciorbe pentru mai multă consistență și gust plăcut.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker