Acasă Politic Ciolacu: ,,Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!”

Ciolacu: ,,Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!”

0
Ciolacu: ,,Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, cere guvernanților să renunțe la ultimele restricții impuse, între care închiderea magazinelor la ora 18.00, și să testeze mai mult, pentru a se putea reveni la viața normală. El a scris, miercuri, pe Facebook, faptul că noile restricții nu au nicio logică și cere să se renunțe la ele.

„Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți să provocați doar haos și tensiune socială”, susține Ciolacu.

Alte măsuri cerute de liderul PSD sunt deducerea din impozit a costului testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților, redeschiderea restaurantelor, teatrelor sau muzeelor, iar cei care merg în aceste locuri să intre doar după test rapid negativ. Acestor instituții ar fi necesar să li se deconteze costurile cu testarea. De asemenea, o altă măsură cerută de liderul PSD este testarea prin sondaj a profesorilor și a elevilor suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă.

„Despre asemenea mă­suri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Și, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID”, mai spune Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here