Politic

Ciolacu: Puneți poza familiei pe birou și uitați-vă la ea înainte de a semna ceva

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că cele trei luni de mandat nu au fost uşoare. El a precizat că, dacă va simţi vreodată că face rău PSD, nu se va crampona de nicio funcţie. Premierul a transmis colegilor de partid că există toleranţă zero la corupţie şi le-a cerut tuturor să aibă poza cu familia pe birou, iar înainte de a semna orice să-şi privească copiii sau nepoţii în ochi.

„Nu pot să spun că cele trei luni de mandat au fost unele uşoare sau simple. Dar vă spun şi alt adevăr. Nici nu mă sileşte nimeni ca să stau în această funcţie. Nu m-a împins nimeni ca să ocup această funcţie. Mi-am asumat această funcţie”, a spus Ciolacu. El a anunţat că va renunţa la orice funcţie dacă va simţi că face rău. „Nu credeţi vreo clipă că eu, Marcel Ciolacu, dacă voi simţi că fac un rău acestui partid, voi încerca să mă ţin cu mâinile de bară sau de scaun. Exclus acest lucru. Partidul Social Democrat are în interiorul lui oameni cel puţin la fel de capabil ca şi mine”, a mai declarat Ciolacu.

Acesta a cerut tuturor să aibă pe birou poze cu familia, la care să fie atenţi când semnează orice. „Pune-ți poza familiei pe birou, pune-ţi poza cu familia ta, cu copiii tăi, cu nepoţii. Puneţi-vă pozele cu familiile pe birou şi înainte să semnaţi, uitaţi-vă la poza familiei dumneavoastră. E normal să fie aşa. Dacă vine un şef să vă ceară ceva, să semnaţi anumite documente. Uitaţi-vă la familie, la poza cu familia dumneavoastră şi nu semnaţi. Suntem în anul 2023. Trebuie o transparenţă mai mare în în administraţia publică centrală şi locală”, a adăugat premierul.

Articole similare