duminică, 07 martie 2021

Ciolacu: M-am vaccinat, dar după mama mea, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, pe Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar doar după ce mamei sale i-a fost administrat serul. „Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România”, a scris Ciolacu, afirmând că Guvernul ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România”, a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook, unde a postat şi fotografii din momentul vaccinării.

El a afirmat că Guvernul ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile: „Înainte de a fi caraghioşi, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populaţie, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

loading...
error: Content is protected !!