vineri, 07 august 2020

Ciolacu: „Guvernul nu s-a lăsat până nu a mai dat pe șest o tură de facilități pentru industria păcănelelor”

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcă­nelelor, culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze”, acuză liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental <|ngropăm România>. Nu

s-au lăsat până nu au mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria pă­cănelelor! Culmea, într-o ordonanță de urgență des­pre energie și gaze!!!! Asta e prioritatea țăriii, așa Reclădim România! Știu doar să-și protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiași nici nu știu și nici nu vor”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El acuză că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiașe nici până în prezent măștile promise: „Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii țării pe o marfă care nu există! Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-o repede la Curtea Constituțională.

Liberalii fură cu zeci de mii de mâini și pun profitul păcănelelor înaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă și mai tare în loc să scoată țara din criză”, a adăugat liderul național social-democrat.

loading...
error: Content is protected !!