Acasă Politic Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?

Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?

0
Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, prezintă un scenariu cu privire la dezbaterea moțiunii simple împotriva „ministrului-ca­tastrofă” al Economiei, Claudiu Năsui: „Cum ar fi ca în sala de plen să nu fie politicieni, ci antreprenorii disperați și familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic?”.

„Năsui – Ei și? Cum ar fi ca marțea viitoare, la dezbaterea moțiunii împo­triva ministrului-catastrofă al Economiei, în sala de plen să nu fie politicieni? Ci… în bănci să stea antreprenorii disperați, care contau pe granturile europene blocate din prostie, incompetență sau interese obscure de Năsui”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Scenariul liderului PSD continuă cu patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, „care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni ­li­berale sau useriste”: „Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de ­mi­lioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui! Despre acești oameni este moțiu­nea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil”, conchide Ciolacu.

Social-democrații au depus, miercuri, la Senat, moțiunea simpă „O Româ­nie în agonie, cu Năsui la Economie” și îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Mi­nisterul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.