duminică, 07 martie 2021

Ciolacu: ,,Cîțu vrea să vândă România la bucată”

Abrogarea legii, promovate de Partidul Social Democrat în vechea legislatură, prin care era interzisă vânzarea companiilor românești în plină criză, este cea mai mare crimă economică, susține preșe­­dintele social-democrat Marcel Ciolacu.

„Cîțu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româ­neș­ti în plină criză este cea mai mare crimă econo­mică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații! Și, dacă va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai ­va­loroase active ale statului”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

Conform acestuia, nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ: „Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a Sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, mai spune președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului Florin Cîțu, Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se abrogă preve­derile Legii 173/2020, refe­ritoare la interzicerea, pentru doi ani, a vânzării participațiilor deținute de stat la companii.

loading...
error: Content is protected !!