Actualitate

Peste 9.500 de buzoieni s-au vaccinat. Mâine sosesc 360 de doze de vaccin

Buzăul va ajunge până la finele săptămânii la 10.000 de vaccinări. Peste 9.500 de buzoieni s-au vaccinat până acum. De săptămâna viitoare,  spubprefectul Adina Moiseanu spune că se va da în folosință încă un centru de vaccinare care va funcționa cu trei fluxuri de vaccinare precum cel deschis la Liceul cu Program Sportiv. Mâine vor sosi la Buzău alte 360 de doze de vaccin. Iată mesajul prin care subprefectul dă aceste vești buzoienilor interesați să se vaccineze: „9589 de persoane au fost vaccinate în centrele din județul Buzău!

Este bilanțul înregistrat, astăzi, totalizând numărul de persoane vaccinate în prima și a doua etapă ale campaniei de vaccinare.

Încă un obiectiv pe care îl am în vedere, în calitate de subprefect și coordonator al campaniei de vaccinare, este suplimentarea fluxurilor de vaccinare, la nivelul județului Buzău, astfel încât să răspundem, cât mai curând posibil, solicitărilor tot mai numeroase pentru vaccinarea populației.

De altfel, astăzi, Direcția de Sănătate Publică raportează către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid (CNCAV), funcționalitatea noului centru de vaccinare din Buzău (B-dul. Nicolae Bălcescu nr.41-43, Buzău – fosta clădire a DSP), începând de săptămâna viitoare. Noul centru va pune la dispoziție alte trei fluxuri de vaccinare.

Mâine, vor fi livrate pentru județul Buzău alte 360 de doze de vaccin anti-Covid19 și 168 pentru persoanele programate pentru rapel”.

Articole similare

error: Continut protejat!!