marți, 07 iulie 2020

Cine l-a înjunghiat pe bătrânul din Călțuna

Una dintre surorile care locuiau cu bărbatul de 68 de ani, din Călțuna, găsit înjunghiat de un vecin și decedat ulterior pe masa de operație, a fost internată marți noapte la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

În urma cercetării la fața locului și audierii celor care s-au aflat în preajma bătrânului, anchetatorii au stabilit că femeia de 43 de ani l-ar fi înjunghiat pe acesta după ce ar fi bătut-o. Bătrânul avea o relație de concubinaj recunoscută cu sora ei, de 40 de ani, însă locuia cu ambele femei, amândouă având un handicap psihic.

Marți, a fost găsit căzut în casă, lângă pat, cu fața în jos, de către un vecin care trăiește în concubinaj cu o altă soră, de asemenea cu retard mintal, a celor două femei. Bărbatul a fost dus marți la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău cu o plagă înjunghiată. Se bănuia de la început că a fost atacat cu un cuţit sau cu un briceag de una dintre femeile de care avea grijă la locuinţa sa din satul Călţuna, deși vecinii au zis că mai degrabă acesta s-a înjunghiat singur, la beţie. Bărbatul a decedat însă pe masa de operaţie.

Inițial, cele două femei, de 40 şi 43 de ani, nu au putut explica ce s-a întâmplat cu bărbatul, amândouă dând răspunsuri ambigue. Ulterior s-a stabilit că femeia de 40 de ani, cu care bărbatul avea o relaație de concubinaj recunoscută, nu se afla acasă când s-a întâmplat nenorocirea și doar sora ei, de 43 de ani.

Oamenii spun că bărbatul de 68 de ani, se eliberase din închisoare în urmă cu aproximativ 8 ani, după ce şi-ar fi omorât soţia. De ceva vreme, locuia cu două femei din Albești pe care le îngrijea contra pensiei de handicap. O soră a lor, mai mică, locuieşte la un vecin. Toate trei sunt cu retard mintal.

loading...
error: Content is protected !!