joi, 04 martie 2021

Cine conduce, de fapt, Prefectura Buzău până la numirea unui nou prefect

Prefectura Buzău va fi condusă interimar de subprefectul Adina Moiseanu și nu de subprefectul Vasile Alecu.

Prefectura Buzău a trimis, joi, un comunicat de presă în care a anunţa că subprefectul Vasile Alecu va prelua interimar conducerea instituţiei.

„Am preluat cu responsabilitate sarcina de a asigura conducerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău în perioada următoare. Prioritatea zero rămâne gestionarea situaţiei sanitare, care a căpătat acum un grad mai mare de complexitate, având în vedere necesitatea derulării fără cusur a campaniei de vaccinare anti-Covid-19.

Am încredere că echipa Instituţiei Prefectului va gestiona activităţile pe care le coordonează cu eficienţă şi profesionalism, bazându-se pe bunele mecanisme de comunicare inter-instituţională şi pe comportamentul responsabil al cetăţenilor judeţului nostru”, declara subprefectul Vasile Alecu în comunicatul de presă.

Împuternicirea Adinei Moiseanu a venit însă la câteva ore după acest comunicat, potrivit șansanews.ro, care scrie că Vasile Alecu ar fi intrat în concediu de odihnă.

Ambii subprefecţi ai judeţului Buzău, Vasile Alecu şi Adina Moiseanu, sunt susţinuţi de PNL însă au fost numiţi la momente diferite.

Adina Moiseanu a fost numită în funcţie pe data de 23 octombrie 2020, organizaţia PNL Buzău fiind condusă de actualul preşedinte, deputatul Gabriel Avrămescu.

Vasile Alecu ocupă funcţia de subprefect din decembrie 2019, fiind susţinut de PNL Buzău condus pe atunci de fostul deputat Cristinel Romanescu care a demisionat de la conducerea filialei după rezultatele obţinute la alegerile locale din 27 septembrie.

 

loading...
error: Content is protected !!