Economic

Centrala pe lemne ideala pentru incalzirea locuintei tale

In Romania, centralele pe lemne sunt in continuare foarte populare datorita avantajelor pe care le prezinta. De asemenea, un alt motiv pentru care lemnul ramane in continuare o resursa de baza pentru incalzire este si lipsa retelelor de gaze in zonele rurale.

Iar dupa cum decurg lucrurile, este foarte probabil ca in anii urmatori centralele pe lemne sa reprezinte in continuare prima optiune a persoanelor care vor sa isi incalzeasca locuinta si nu pot folosi o centrala pe gaz.

Piata de centrale termice pe lemne s-a dezvoltat foarte mult la randul sau. Drept urmare, in mediul online vei gasi o varietate foarte mare de modele de centrale pe lemne, ceea ce face ca alegerea sa fie foarte dificila. Printre numeroasele optiuni disponibile pe internet vei gasi si centralele pe lemne de la Stropuva, foarte apreciate de majoritatea clientilor si instalatorilor.

Centralele Stropuva – recomandate de instalatorii din intreaga tara

De cele mai multe ori, atunci cand doresti sa iti achizitionezi o centrala pe lemne si cunosti un instalator caruia ii poti cere un sfat, vei apela cu siguranta la experienta sa. Ei bine, este foarte probabil ca acesta sa iti recomande o centrala Stropuva.

Majoritatea instalatorilor din Romania care au instalat cel putin un model de la Stropuva recunosc faptul ca aceste modele sunt foarte avantajoase din o multime de puncte de vedere. Nu numai ca sunt usor de instalat, iar schitele foarte clare le usureaza munca, ci totodata sunt avantajoase si pentru clienti.

Au in primul rand materiale groase si de calitate, ceea ce le ofera o durata de viata foarte mare. Instalatorii le recomanda ca fiind durabile si economice, iar acestea sunt si principalele atractii catre centralele Stropuva.

Pe site-ul oficial Stropuva-Romania.ro poti gasi o multime de recenzii atat de la clienti cat si de la instalatori, nu numai in format text ci chiar si videoclipuri, care te pot ajuta sa iti faci o idee clara asupra calitatii centralelor Stropuva.

Iti ofera confortul centralei pe gaz

Daca ar fi sa facem un top al celor mai confortabile sisteme de incalzire ale unei locuinte, centralele pe gaz ar ocupa cu siguranta prima pozitie. Din pacate insa reteaua de gaze nu este foarte extinsa in Romania, drept urmare nu este mereu o optiune disponibila tuturor.

In acelasi top, modelele de la Stropuva ar ocupa o pozitie fruntasa, de asemenea. Iar asta deoarece isi intampina proprietarii cu o autonomie foarte mare. Daca la unele modele de centrale pe lemne va trebui sa pui lemne pe foc de minim 3-4-5 ori pe zi, la Stropuva confortul e pe primul loc. Practic, o alimentare garanteaza arderea timp de pana la 30 de ore, in functie de esenta lemnului folosit. In tot acest timp nu va mai trebui sa vizitezi centrala, ceea ce este foarte comod.

Confortul este garantat de principiul de ardere tip lumanare. Cu toate ca este foarte benefic dintr-o multime de puncte de vedere, nu intalnim acest principiu la toate centralele pe lemne. Iar acesta este un alt avantaj care recomanda centralele pe lemne Stropuva ca fiind o varianta ideala de incalzire in mod special in zonele rurale.

Se adapteaza perfect nevoilor tale de incalzire

Pentru a face o alegere corecta trebuie sa te consulti inainte de toate cu un instalator. Iar asta deoarece este necesara efectuarea unui calcul in urma caruia sa afli necesarul termic al locuintei tale. Dupa ce vei descoperi care este necesarul pentru incalzire, iti va fi mult mai usor sa alegi un model de centrala.

Stropuva Romania pune la dispozitia clientilor mai multe modele de diferite capacitati astfel incat sa poti alege varianta care sa se plieze perfect nevoilor tale.

Articole similare

error: Continut protejat!!