Economic

Cele mai sigure metode de plată la un cazino online

Una dintre principalele preocupări pe care le au amatorii de jocuri de noroc cu privire la cazinourile online este necesitatea de a oferi date personale și date bancare la momentul efectuării de plăți. Fie că este vorba de jocuri de pacanele sau de poker online, după epuizare bonusul de bun venit, este necesară încărcarea de credit în contul de cazino.

Este firesc să fii sceptic; hacking-ul, fraudă și furtul de date par să fie în prim-plan în fiecare zi. Cu toate acestea, utilizând metode de plată sigure, poți evita practic toate riscurile asociate plăților online. În acest articol, vom vorbi de câteva metode alternative de plată care sporesc securitatea în domeniul cazinourilor online.

Carduri virtuale Visa

Cardurile virtuale Visa funcționează la fel ca și cardurile de debit, dar sunt preplătite și expiră după o perioadă fixă ​​de timp. După ce ai utilizat soldul de pe cardul virtual Visa, acesta devine inutil și trebuie să cumperi altul înainte de a putea depune din nou.

Cardurile Visa sunt acceptate pe scară largă, astfel încât să poți juca la cazinourile online de top folosind această metodă de plată. Sunt ușor de utilizat și nu necesită neapărat crearea de conturi secundare.

Cardurile virtuale creează o barieră între cardul real și contul de cazino. Vei cumpăra cardul Visa cu ajutorul cardul de credit și îl vei utiliza pe cel virtual pentru a depune la cazinoul online.

Poate cel mai mare dezavantaj este faptul că majoritatea cardurilor virtuale expiră după un an. Dacă mai ai fonduri după această perioadă, le vei pierde fără a avea posibilitatea de a le recupera.

Vouchere

Toată lumea iubește voucherele, dar în acest caz nu vorbim despre cupoane de cumpărături; vorbim despre voucherele care înlocuiesc banii la cazinourile online. Există câteva sisteme populare de vouchere disponibile la momentul de față. Paysafecard, Neosurf și Flexepin sunt toate metode populare de plată la cazinou și toate funcționează aproximativ în același mod.

Cupoanele menționate sunt disponibile pe scară largă în Marea Britanie, Europa, Australia dar și în alte părți ale lumii. Poți cumpăra astfel de vouchere din aproape orice magazin. Plățile cu vouchere sunt foarte sigure. Vei introduce un cod PIN pentru a activa soldul de numerar al cuponului. Aceasta metodă de plată posibilitatea ca informațiile bancare să fie furate.

Tichetele de cazino ca Paysafecard sunt, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat. Tot ce e nevoie să faci este să selectează metoda de plată, să introduci codul PIN și soldul va fi transferat în contul tău de cazino.

Un avantaj important al utilizării voucherelor la cazinourile online este că poți controla mai ușor cantitatea de bani pe care o cheltuiești. Dacă ai tendința de a te lăsa purtat de val atunci când joci online, cumpără un singur voucher cu valoarea pe care ești dispus să o cheltui.

Plata cu credit mobil

Plata la cazinourile online cu ajutorul telefonul mobil este una dintre modalitățile extrem de practice de a face plăți. Sistemele de plată precum Boku Mobile Pay, Pay By Mobile și altele sunt disponibile pentru jucătorii din toate colțurile lumii.

În plus, soluțiile de tipul Pay by Mobile sunt extrem de ușor de utilizat. Ai nevoie doar de un număr de telefon mobil activ. Indiferent dacă ai un abonament sau o cartela prepay, poți realiza plata la cazino extrem de rapid și ușor. Metoda funcționează ca un împrumut mic, care va fi achitat la momentul plății facturii de telefonie.

Plătiți prin cazinourile mobile sunt disponibile pe scară largă. Unele dintre cele mai bune cazinouri online acceptă această metodă de plată. Cu toate acestea, limitele de depunere sunt stricte. astfel încât nu vei putea să utilizezi această metodă de plată în cazul în care planifici să cheltuiești sume mari de bani.

Criptomonede

Criptomonedele revoluționează lumea plăților, iar majoritatea cazinourilor acceptă această metodă de plată.

Avantajul utilizării acestei metode de plată este că poți descărca un portofel criptografic și puteți începe să îl utilizați fără a completa o cerere sau a deschide un cont. Din acest motiv tot mai mulți jucători folosesc Bitcoin atunci când vizitează cazinouri online.

Cryptos precum Ripple (XRP) se instalează în câteva secunde. Aceasta înseamnă că te vei bucura de unele dintre cele mai rapide plăți posibile atunci când joci la cazino. E interesant de știut că rețeaua  Bitcoin nu a fost niciodată piratată, ceea ce face criptomonedele cele mai sigure modalități de plată online.  Unele jocuri de cazino sunt acum construite pe blockchain-uri și folosesc tehnologia Bitcoin pentru a fi Provably Fair. Dacă doriți să fiți 100% sigur că nu sunteți înșelați sau înșelați, jocurile de cazino Provably Fair sunt o opțiune excelentă. Sunt disponibile la majoritatea cazinourilor cripto.

În timp ce criptomonedele sunt metoda mea personală de plată pentru cazinou, aș fi părtinitoare dacă nu aș evidenția dezavantajele. Folosirea criptomonedei seamănă mult cu utilizarea numerarului. Dacă trimiți bani la o adresă greșită, îi pierzi pentru totdeauna. Cryptos rulează pe blockchain-uri descentralizate. Nu există nicio companie la care să poți apela pentru a obține ajutor dacă ajungi să îți pierzi bitcoinii sau orice altă criptomonedă.

Portofele electronice

Portofelele electronice au fost una dintre primele aplicații killer construite pe internet. Elon Musk a fost implicat devreme în sistemele PayPal, iar portofelele electronice precum Neteller, Skrill și WebMoney au devenit, de asemenea, utilizate pe scară largă pentru jocuri de noroc și cumpărături online.

Portofelele electronice funcționează ca un buffer între contul bancar sau cardul de credit și cazino. Tot ce este nevoie să faci este să depui fonduri în portofel și apoi să le transferi la cazino. Nimeni nu va vedea vreodată detaliile cardului tău.

Portofelele electronice pot fi utilizate atât pentru depozite, cât și pentru retrageri, deci sunt o metodă ideală pentru utilizarea la cazinoul online. În plus, acestea oferă unele dintre cele mai rapide plăți existente la momentul de față.

Concluzii

După cum se poate observa, există o mulțime de opțiuni excelente în ceea ce privește metodele de plată la un cazino online. Nu este nevoie să împărtășești detaliile bancare sau ale cardului tău cu un site de jocuri de noroc online, cu excepția cazului în care te simți confortabil să faci asta. Cântărește avantajele și dezavantajele fiecărei variante și alege-o pe cea potrivită ție.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!