Economic

Cei mai gustosi covrigi de Buzau, obtinuti cu ajutorul echipamentelor HoReCa performante

Pe langa carnatii de Plescoi si cascavalul de Penteleu, covrigii de Buzau reprezinta cel mai cunoscut preparat culinar din judet. Reputatia lor a depasit cu mult granitele locale, acestia fiind foarte apreciati in prezent inclusiv in Bucuresti. Chiar daca vorbim despre o reteta clasica, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa folositi cele mai noi si performante echipamente HoReCa pentru realizarea lor. Evolutia tehnologica si dotarile de ultima generatie ajuta la cresterea calitatii produselor, dar si a productivitatii angajatilor si, implicit, respectivei unitati de alimentatie publica. Daca si dumneavoastra doriti sa va deschideti o covrigarie, patiserie sau brutarie cu produse traditionale de Buzau, va invitam sa cititi in continuare de ce aveti nevoie.

Fresco Expert furnizeaza inca din anul 1992 cele mai performante echipamente HoReCa din Romania: bucatarie calda, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice, de spalare vase, preparare, pentru bar, pizzerii, brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii, fast food, dar si aparate profesionale de cafea, mobilier inox neutru si ventilatie (HVAC), linii de autoservire si accesorii. Toate acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, avand garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate. Iata, in continuare, de ce aveti nevoie pentru pregatirea celor mai gustosi covrigi de Buzau, care sa satisfaca pana si exigentele celor mai pretentiosi dintre clientii dumneavoastra:

  1. Cuptor de brutarie. La Fresco Expert,
    echipamente horeca

    gasiti trei cuptoare electrice de brutarie-pizzerie, echipamente HoReCa performante, cu generator de aburi si capacitate de 2 pana la 5 tavi (cu dimensiunea 60 x 40 de centimetri). Aceste echipamente de ultima generatie beneficiaza de un control electromecanic si o umidificare simpla, avand o constructie statica. Temperatura de lucru in camera de coacere somata variaza intre 45 de grade Celsius si 450 de grade Celsius, in functie de preparatul pregatit. Pretul acestora are o valoare cuprinsa intre 7.809 de lei si 9.976 de lei.

Cuptor electric cu 2 tavi 60×40 cm – 7.809 de lei

Cuptor electric cu 3 tavi 60×40 cm – 9.142 de lei

Cuptor electric cu 5 tavi 60×40 cm – 9.976 de lei

  1. Accesorii. In aceasta categorie, intra echipamente HoReCa precum paletele pentru pizza sau covrigi, dreptunghiulare ori rotunde, cu un diametru de 30-32 de centimetri si o lungime de 153 de centimetri, sau facaletele din polietilena, de 50 de centimetri lungime. Acestea sunt esentiale pentru realizarea formei specifice covrigilor de Buzau, respectiv pentru introducerea si scoaterea acestora din cuptor.

Paleta rectangulara 32×30 cm – 112 lei

Facalet din polietilena 50 cm – 126 de lei

Daca doriti sa achizitionati echipamente HoReCa din oferta Fresco Expert, trebuie sa stiti ca, pe langa produse de cea mai buna calitate, veti beneficia si de servicii integrate. Astfel, profesionistii companiei va stau la dispozitie cu consultanta, proiectare, livrare, montaj si training, dar si oferte personalizate in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra, respectiv marimea si bugetul business-ului pe care il conduceti.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker