marți, 09 martie 2021

Cei mai buni olimpici și profesorii lor, premiați de Consiliul Județean

Peste 55 de elevi buzoieni și profesorii lor au fost premiați astăzi de Consiliul Județean pentru rezultatele obținute anul acesta la olimpiadele școlare. În cadrul manifestării devenită deja o tradiție, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a înmânat olimpicilor și profesorilor care i-au pregătit premii în bani în valoare totală de 39.600 lei.

Cea mai importantă reușită la o olimpiadă școlară a aparținut anul acesta elevului Eugen Piron de la Colegiul Hasdeu, pregătit de prof. Viviana Gaitanovici. Hasdeianul a obținut Premiul II și Medalie de Argint la Olimpiada Pluridisciplinară Tuymaada.

De asemenea, 16 elevi și 11 profesori au fost recompensați pentru premiul I obținut la o olimpiadă națională, 33 de elevi și 21 de profesori pentru premiul II la o olimpiadă națională și alți 6 elevi și 5 profesori pentru premiul III la o olimpiadă națională.

„În primul rând, vreau să vă felicit, stimați elevi și profesori, pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele naționale și internaționale. Sper ca în fiecare an să avem mai mulți elevi pe care să îi premiem. Cred că noi, autoritățile locale, dar și cele naționale, facem prea puțin pentru acești elevi și pentru profesorii lor. O societate needucată și cu probleme medicale nu poate fi una sănătoasă. Ar trebui să trecem peste declarații de presă și momente de festivism, și să ne dăm mâna pentru viitorul României, dacă ne iubim această țară. Ei sunt viitorul României”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

loading...
error: Content is protected !!