sâmbătă, 19 septembrie 2020

Ce trebuie să știi când ești în căutarea unui spațiu industrial?

Pe măsură ce începi sau îți extinzi afacerea, s-ar putea să fie nevoie să îți îndrepți atenția spre un spațiu mai mare pentru fabricarea sau depozitarea produselor și să iei în calcul închirierea unui spațiu industrial de depozitare.

În acest caz, cele mai potrivite sunt depozitele, clădirile industriale și spațiile cu mai multe utilizări, mai exact tot ceea ce poartă numele de proprietăți industriale. Aceste spații pot fi utilizate pentru producerea, stocarea sau distribuirea de produse sau bunuri.

Iată care sunt sfaturile pe care trebuie să le iei în calcul atunci când cauți un spațiu industrial, mai exact, ce să cauți și cum să vezi dacă este potrivit pentru nevoile tale.

Determina nevoile comerciale pentru spațiul industrial

Natură business-ului tău determina în cele din urmă tipul de proprietate care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de afaceri. Proprietatea industrială se încadrează, în general, în una dintre cele trei categorii diferite:

  • Spațiu de depozitare
  • Spațiu de producție
  • Spațiu de utilizare mixtă(care este o combinație de depozit și spațiu pentru fabricăție).

Fiecare tip de spațiu industrial îndeplinește un scop diferit. Un depozit este utilizat în principal pentru depozitarea și distribuția produselor. Un centru de distribuție este un tip de depozit care este utilizat pentru distribuirea produselor, dar nu face parte din procesul de fabricare sau asamblare. Utilizarea unui depozit poate necesită echipamente pentru ambalarea și etichetarea produselor pentru pregătirea expedierii.

În schimb, un spațiu de fabricăție este acela unde se creează, se fabrica sau se asamblează produse. În funcție de nevoile tale de producție, este posibil că acest tip de spațiu să aibă nevoie de o zonare specială sau să aibă un anumit tip de construcție, cum ar fi podele armate, surse de putere cu volum mare sau o anumită înălțime a tavanului.

Un spațiu mixt sau o proprietate industrială de utilizare mixtă, este o combinație între un spațiu de depozitare și un spațiu de fabricăție, astfel încât să te ocupi de toate nevoile tale de depozitare și fabricare într-un singur loc.

Așadar, în primul rând va trebui să determini dacă eșți în căutarea unor spații de depozitare în București, dacă vrei un loc în care să fabrici produsele, să le depozitezi, să împachetezi și să expediezi produsele sau o combinație între acestea.

Localizarea proprietății industriale comerciale adecvate

Bazele de date cu proprietăți online pot ușura foarte mult căutările și o poți face din confortul propriei case sau de la birou. După ce ai redus căutările datorită faptului că ai înțeles ce fel de spațiu cauți pentru afacerea ta, va mai trebui să decizi:

  • Care este bugetul lunar disponibil pentru închirierea spațiului
  • De cât spațiu ai nevoie
  • Care este cea mai potrivită locație( vrei să fi aproape de clienți, parteneri, furnizori sau anumite tipuri de transport)
  • Ce caracteristici trebuie să aibă spațiul( existența birourilor, surse mari de energie electrică, etc).

După ce ai căutat online pentru a-ți face o idee și pentru a găsi un spațiu ce pare potrivit, este recomandat să mergi la față locului pentru a te putea decide în deplină cunoștință de cauza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!