vineri, 03 iulie 2020

Ce sunt și cum funcționează bonusurile oferite de cazinouri online?

Cum ajută bonusurile oferite de cazinourile online jucătorii noi? Sfaturi pentru jucătorii noi, cum să accepte cele mai bune oferte din industria jocurilor de noroc.

Ideea de comps – complimantary -gratuități a început odată cu înflorirea industriei jocurilor de noroc în Las Vegas. Acestea sunt produse și servicii gratuite, oferite de către cazinouri, pentru a încuraja utilizatorii să joace. Acestea depind în funcție de categoria jucătorilor, la ce jocuri pariază, ce sume pariază și cât timp joacă. Cum era și firesc, acestea au fost introduse și în mediul online, odată cu operatorii de jocuri de noroc virtuali. Pe pagini cum sunt BonusCazino.ro, site de confruntare bonus casino, puteți face comparații între forme diferite de bonusuri și promoții, oferite de către operatorii de jocuri de noroc online din România.

Bonusurile de bun venit și promoțiile oferite de către operatorii online vin totuși cu un concept diferit, față de gratuitățile oferite de cazinourile terestre cu renume. Ofertele promoționale, deși sunt prezentate ca bonus, sunt însoțite de anumite cerințe, pe care jucătorul trebuie să le îndeplinească, pentru a putea retrage câștigurile provenite din acestea. Operatorii licențiați de ONJN, sunt obligați să ofere transparență la termenii și condițiile care se aplică promoțiilor respective și este recomandat ca jucătorul să ia cunoștință de ele, înainte să accepte un bonus sau o promoție.

In ce forma vin aceste bonsuri si promotii?

Cele mai frecvente oferte întâlnite sunt bonusurile de bun venit, exclusive pentru jucătorii noi, aflați la o prima înscriere pe site. Aceste stimulente vin sub forma unor bani bonus, care dublează prima sumă depusă pe platforma de jocuri de noroc, până la o anumită sumă, decisa de către operator. De îndată ce jucătorul depune suma, egală sau mai mare cu suma din cerințele bonusurilor, acestuia i se generează în contul de jucător o sumă bonus, bani fictivi, căruia, jucătorul trebuie să-i îndeplinească cerințele de pariere, pentru a putea retragere câștigurile aferente acestuia. Înainte de a prelua un bonus, este indicat să se verifice termenii și condițiile în care acesta este oferit. De cele mai multe ori, unele jocuri nu participă (se întâmplă să fie chiar jocul preferat de utilizator), nu toate jocurile participă la fel la rulaj (sloturile variază între 80 – 90%, jocurile de masă variază între 0 și 25 %, în funcție de operator), și ele au număr determinat de pariere, între x 25 și x 50 cu bani reali, pentru ca banii bonus sau câștigurile din urma acestora, să fie transferați în contul cu bani reali.

Mai sunt și banii bonus oferiți pentru jucătorii noi, fără depunere. În general, aceștia sunt oferiți sub forma unor rotiri gratuite la câteva jocuri (sloturi) predestinate. Banii bonus gratuiți pot fi jucați fără nici un angajament, daca jucătorul nu dorește să retragă câștigurile din urma acestora. Însă, dacă s-a realizat un câștig (care este limitat până la o valoare determinată de către operator), acesta trebuie să îndeplinească cerințele de pariere specificate – adică să depună bani și să parieze în banii reali termenii specificați.

Unii operatorii chiar oferă pachet Bonus de bun venit, care se referă la primele trei depuneri. Acestea au valori mult mai mari, de până la 2000 Ron, împărțite pentru primele trei depozitari de bani. Mai mult, ele pot fi însoțite și de rotiri gratuite, în funcție de generozitatea operatorului. La fel ca și bonusul de bun oferit la prima depunere, acest pachet vine însoțit de termeni și condiții, care trebuie respectate în prealabil, altfel se anulează toate cele trei oferte.

Odată ce utilizatorul a devenit un jucător fidel, operatorul generează oferte personalizate, în funcție de categorie acestuia dar și de jocurile preferate. Acestea pot însemna rotiri gratuite la sloturi, invitații la turnee online de poker, bonusuri pentru jocul de ruletă sau blackjack. De asemenea, operatorii cu renume, pun la dispoziția jucătorului o categorie dedicată special promoțiilor, de unde aceștia pot selecta una dintre ofertele potrivit – provocări pentru obținerea punctelor, curse la jocurile preferate, zile speciale cu rotiri gratuite, etc. Însă toate aceste promoții sunt însoțite de termeni și condiții.

Care este bonusul potrivit?

Bonusurile de bun venit, o strategie a cazinourilor pentru a atrage cât mai mulți clienți noi, sunt bune sau rele și selecția trebuie făcută cu mare atenție. În primul rând, trebuie luat la cunoștința categoria termeni și condiții, pentru a putea vedea dacă jucătorul este eligibil pentru acea oferta și dacă aceasta este convenabilă pe termen lung. Uneori, sume impuse ca prima depunere depășesc limita bugetului unui jucător nou, din start acesta nu este o soluție. Un alt factor de învațăt este valabilitatea acelui bonus, daca jucătorul petrece doar câteva ore pe săptămâna la acest mode de divertisment iar bonusul are o validitate de câteva zile, atunci iar este o alegere greșită.

Cerințele de pariere sunt cele care fac într-adevăr diferența. Dacă dăm exemplu un bonus de 100 Ron, pentru o depunere de 100 Ron, care are cerințele de pariere de x 50 în bani reali, în termen de 7 zile, atunci jucătorul are la dispoziție să parieze din banii lui 100 x 50 = 5000 Ron, în șapte zile. Acum, dacă jucătorul este la categoria profesioniștilor de poker sau oricare altă categorie de profesioniști, nu ar fi de neatins, însă daca vorbim de jucătorii de ocazie, care caută câteva ore de distracție, atunci, categoric răspunsul este nu.

Aceste bonusuri sunt opționale și ele pot fi refuzate, dacă nu servesc scopului. În mediul online sunt zeci de oferte diferite și unele chiar sunt potrivite pentru jucătorii din România. Dar pentru a profita de o astfel de oferta, trebuie verificat înainte. Acceptarea unui bonus greșit nu este un dezastru, însă, de cele mai multe ori, operatorii au specificat în termeni, că nu se pot face retrageri de bani până când nu se îndeplinesc condițiile acestuia, sau daca nu, se anulează.

Întrucât câștigurile reprezintă o mare aventură la jocurile de noroc, utilizatorii ar trebui să ia în considerare aceste gratuități ale operatorilor, dar numai dacă acestea sunt potrivite categoriei lor de jucători.

loading...
error: Content is protected !!