Monden

Ce spune Wrs despre cele două caracteristici ale stilului său vestimentar

Dacă pe partea profesională buzoianul Wrs este foarte promovat și deschis, pe partea personală alege să vorbească mai rar, dar când este provocat dezvăluie lucruri de senzație. Spre exemplu, el are mereu două variante ale stilulului personal: cel de scenă și cel de zi cu zi.

Artistul i-a invitat pe jurnaliștii de la Elle Fashion în studioul lui de înregistrări, unde a povestit exact care sunt essentials-urile lui și care sunt piesele și accesoriile importante pentru el. Wrs a spus că are două alter ego-uri în ceea ce privește stilul său vestimentar: „Cel de pe scenă, în care am elemente mult mai bold și androgine, și cel de zi cu zi, în care îmi place să mă simt relaxat și comod, să adopt o estetică simplă și calitativă”, a spus buzoianul. Întrebat fiind dacă și-ar schimba vreodată stilul, Wrs a spus: „Întotdeauna am avut o afinitate pentru ceea ce înseamnă fashion, dar cred că momentul în care mi-am schimbat stilul a fost atunci când am început să dansez, să interacționez cu din ce în ce mai mulți oameni și să văd stiluri diverse. Desigur, purtam ce era la modă pe vremea aceea, întotdeauna am fost la curent cu tot ce era în trend”, a mai explicat el.

Wrs crede că a avea stil înseamnă să-ți arăți autenticitatea prin ceea ce porți, să te reprezinte și să-ți ofere încredere, dar în același timp să știi ce să porți în funcție de fiecare moment în care te găsești. Iar trei lucruri pe care Wrs le admiră la o persoană cu stil sunt coerența între atitudine și stil, curajul de a nu fi comun și versatilitatea.

Wrs mai admite că nu se poate decide la o singură piesă de rezistență, însă are câteva realizate de designeri români de care este foarte atașat, și anume corsetul din piele de la Antonia Nae și un costum bărbătesc cu note latino, realizat de fetele de la Insolito Custom.

Articole similare