Sport

Ce spune preşedintele Auraş Braşoveanu despre promovarea Gloriei în Liga 1

În Crâng s-a format un lot de jucători care pot fi oricând titulari

Revenită din cantonamentul de la Poiana Braşov, Gloria a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru viitorul sezon competiţional. Până la meciul cu Ripensia Timişoara de pe 6 august, din Crâng, din prima etapă, echipa buzoiană se va antrena pe plan local şi va susţine un ultim amical la sfârşitul acestei săptămâni, cu Unirea Constanţa.

Între timp, în birourile clubului, optimismul este mai prezent ca oricând, iar promovarea în Liga 1 n-ar avea cum să le scape băieţilor lui Cristi Pustai. „Sunt convins că împreună cu colegii din administraţie, cu finanţatorii, staff-ul tehnic și echipa vom reuşi să realizăm ceea ce ne-am propus. Nu ne-am propus puţin, de altfel în sport dacă îţi propui puţin, puţin realizezi. Ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ în care eu cred şi la fel de mult cred şi în echipă, că-l poate realiza. Obiectivul echipei, dacă discutăm strict pe hârtie, este clasarea pe una din primele patru poziţii, dar obiectivul nostru personal este acela de a promova în Liga 1. Au traversat o perioadă grea, orice cantonament înseamnă muncă, muncă asiduă, care impune sacrificii. Dar sunt motivaţi, sunt încrezători, şi cred că sunt şi ei conştienţi de ceea ce şi-au asumat împreună cu noi, promovarea în prima ligă şi se pregătesc ca atare pentru a realiza acest obiectiv, ca să nu rămână doar la nivel declarativ. Avem ca pierdere golgeterul din sezonul trecut, Chică-Roşă, dar jucătorii care au venit vor face în aşa fel încât să nu-i simţim lipsa. E vorba de un Vali Alexandru, Matiş, Vali Munteanu, Blejdea şi mă refer la cei din compartimentul ofensiv, ne-am întărit şi în compartimentul defensiv, e vorba de Cristi Marku, un jucător cu experienţă, un jucător matur, la mijloc, prin venirea lui Honciu cred că am creat un adevărat echilibru în acest compartiment, deci cred eu că avem la momentul acesta un lot competitiv, un lot format din jucători care oricând pot fi titulari”, a făcut o radiografie a momentului actual de la Gloria preşedintele Auraş Braşoveanu, pe pagina oficială de Facebook.

Pustai, mulţumit de cantonament

La finalul celor două săptămâni de pregătire efectuate la Poiana Braşov, antrenorul Cristi Pustai s-a declarat mulţumit de condiţii, de felul în care s-au antrenat jucătorii, dar şi de calitatea adversarilor din meciurile amicale. „Simt că am lucrat bine, am avut condiţii bune, jocuri mai bune ca anul trecut în pregătire, pentru că am jucat cu echipe de Liga a 2-a. E normal să fie o stare de oboseală, pentru că am venit aici (n.r., la Poiana Braşov) să muncim, ceea ce trebuie să facem şi pe urmă, la Buzău, fiindcă ne aşteaptă un campionat greu, în care ne-am propus să intrăm în play-off şi mai departe să vedem ce o fi. Am văzut ce e în ţară, iar aici am avut, totuşi, nişte condiţii bune, aerul foarte bun. Mai sunt două săptămâni până la începerea campionatului, trebuie să ne reacomodăm cu aceste temperaturi şi să sperăm că începem bine, să avem un parcurs bun”, a spus Mister, pe aceeaşi pagină oficială de Facebook a clubului din Crâng.

Articole similare