Monden

Ce spune Irina Fodor despre concurenții noului sezon „America Express”

Irina Fodor a venit și cu primele detalii despre producția de la Antena 1 care a luat startul pe micile ecrane zilele acestea și a povestit ce s-a întâmplat în primele episoade. Telespectatorii au deja preferați printre vedetele noului sezon care fac tot posibilul să ajungă cât mai departe în competiție și să se apropie de marele premiu.

Emisiunea „America Express” a început de scurtă vreme, iar potrivit cancan.ro telespectatorii deja stau cu ochii lipiți de micile ecrane, să vadă prin ce aventuri sunt nevoiți să treacă echipele lor favorite. Noul sezon a adus și schimbări legate de probele prin care trebuie să treacă toți concurenții. Aceștia sunt mult mai rapizi decât cei din alte sezoane, așa cum a dezvăluit chiar moderatoarea de televiziune.

Zilele acestea, după difuzarea primelor episoade, Irina Fodor a dat din casă și a oferit detalii inedite despre competiția fenomen de la Antena 1. Vedeta de televiziune spune că a avut loc o premieră în acest sezon: o echipă a ajuns înaintea ei la proba de imunitate! Buzoianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa tuturor concurenților, despre care spune că sunt mult mai rapizi decât cei din sezoanele trecute. Ea a glumit spunând că a avut loc și o tăiere de salariu în cazul ei, după ce doi concurenți au ajuns înaintea ei. „Sunt cei mai aprigi și rapizi concurenți în acest sezon.
N-am mai văzut așa ceva, garantez. Este prima dată când o echipă ajunge înaintea mea la imunitate. Șoc! Tăiere de salariu, tot tacâmul!”
, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor a înlocuit-o cu brio pe Gina Pistol la America Express, însă chiar și așa salariile lor nu s-ar putea compara. S-a vehiculat că buzoianca ar primi 25.000 de euro pe un sezon filmat în emisiunea de la Antena 1, adică jumătate din cât primea soția lui Smiley. Salariul Irinei Fodor ar fi de 10.000 de euro pe lună și pentru că filmările unui sezon se întind pe circa zece săptămâni, moderatoarea s-ar fi întoas acasă cu o mică avere.

Articole similare