vineri, 07 august 2020

Ce şefi de Parchete şi instanţe vor rămâne în funcţie cu delegaţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât zilele trecute delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a actualului şef al unităţii, Gheorghe Duţoiu, începând cu data de 15 iulie. Acesta va deţine funcţia până la ocuparea ei prin concurs sau examen, dar nu mai mult de şase luni.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consi­liului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţie a prim-procurorului adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, Cristina Roşu, începând cu aceeaşi dată, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.

Aceeaşi structură a CSM şi-a dat acordul pentru ca procurorul Camelia Nicoleta Iepure să fie de­legată în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău începând cu 15 iulie, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.

În cazul acestora a expirat mandatul de trei ani obţinut în urma concursului organizat de CSM.

O decizie similară a fost luată şi în cazul preşe­dintlui Judecătoriei Râmnicu Sărat. Judecătorul Bianca Roxana Iesenciuc va ocupa funcţia cu delegaţie începând cu data de 18 iunie, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.

loading...
error: Content is protected !!