Monden

Buzoianul Kalif a lansat albumul „3:33”

Un nou vis împlinit pentru cunoscutul artist buzoian Kalif. Este vorba ­despre un proiect muzical cântat integral în limba spaniolă, intitulat „3:33”, ce reprezintă o combinaţie între stilurile raggaeton şi R&B.

„Tot materialul este o poveste, de aceea recomand să fie ascultat în ordinea în care sunt numerotate piesele. Pentru mine este un pas important în carieră şi sunt sigur că mulţi dintre voi veţi rezona cu emoţia transmisă în acest album. Avem trei colaborări cu trei artişti: Alex Mica, Sonny Flame şi LiToo, cel din urmă fiind de origine sud-americană, din Puerto Rico. Materialul este un produs exclusiv marca MOB Records, iar mixul vocal a fost realizat de către maestrul SoundBoy. Sper să vă placă şi să distribuiţi piesele voastre favorite de pe album”, a fost declaraţia postată de Kalif.

„În curând voi lansa o nouă piesă alături de Letty”

Albumul nou lansat este cântat integral în limba spaniolă şi este un mate­rial diferit faţă de ce a produs Kalif până acum.

„Am ales să compun acest album într-o limbă internaţională, în spaniolă, pentru a capta o audienţă cât mai mare, alegând două stiluri pe care eu le consum zilnic raggaeton şi R&B. În curând voi lansa o nouă piesă alături de Letty, pe care ştiu că foarte multă lume o aşteaptă deja. Nu uitaţi să daţi follow la ­pa­gina mea de Instagram şi să vă abonaţi la canalul meu de YouTube”, a mai declarat Kalif.

Kalif, pe numele său din buletin Constantin Stâlpeanu, a început să facă muzică de la vârsta de 15 ani, când s-a axat pe rap şi a avut colaborări cu nume sonore, precum Tudor Sişu. Ulterior, a început să abordeze şi alte genuri muzicale şi să compună piesele pe care le-a lansat, cum este şi cazul pieselor „Apel în aşteptare” (featuring  Roxanna)  sau „Inima” (featuring Betty), fiecare cu milioane de vizualizări pe YouTube. Buzoianul a mai lucrat şi cu câştigătoarea X Factor Adina Răducan, cu Alex Mica, Sonny Flame etc. Cea mai recentă colaborare a fost alături de Boier Bibescu, la piesa „Cel mai bun frizer”, aluzie la meseria de bază a buzoia­nului, aceea ce hair stilist.

Articole similare