Actualitate

Ce se întâmplă cu șoferița care a lovit cu mașina un polițist pe motocicletă

Femeia care luna trecută a lovit cu mașina un polițist aflat pe motocicleta de serviciu, rămâne în arest. Decizia a fost luată joi de Tribunalul Buzău, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Măsura preventivă a fost prelungită până pe 17 octombrie dar nu este definitivă și poate fi contestată.

Femeia ar fi lovit cu intenţie motocicleta poliţistului, după ce acesta din urmă i-ar fi făcut semn regulamentar să oprească mașina. Acesta ar fi detectat defecţiuni la sistemul de semnalizare-iluminare al maşinii şi ar fi somat-o să oprească, prin folosirea semnalelor acustice, pentru a trage pe dreapta. Potrivit Sindicatului Europol, femeia a ignorat complet indicaţiile poliţistului, trecând chiar de două semafoare pe culoarea roşie.

Accidentul a avut loc pe Calea Eroilor din municipiul Buzău.

În urma impactului, motocicleta s-a izbit de un taxi şi a luat foc, iar polițistul Adrian Popa a fost aruncat câţiva metri pe asfalt. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind prinsă ulterior de polițiștii locali pe DN1B. Ea le-a spus că avrut să scape de el din cauză că se grăbea să ajungă urgent la Bucureşti.

Articole similare