marți, 22 septembrie 2020

Ce se întâmplă cu șoferița care a lovit cu mașina un polițist pe motocicletă

Femeia care luna trecută a lovit cu mașina un polițist aflat pe motocicleta de serviciu, rămâne în arest. Decizia a fost luată joi de Tribunalul Buzău, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Măsura preventivă a fost prelungită până pe 17 octombrie dar nu este definitivă și poate fi contestată.

Femeia ar fi lovit cu intenţie motocicleta poliţistului, după ce acesta din urmă i-ar fi făcut semn regulamentar să oprească mașina. Acesta ar fi detectat defecţiuni la sistemul de semnalizare-iluminare al maşinii şi ar fi somat-o să oprească, prin folosirea semnalelor acustice, pentru a trage pe dreapta. Potrivit Sindicatului Europol, femeia a ignorat complet indicaţiile poliţistului, trecând chiar de două semafoare pe culoarea roşie.

Accidentul a avut loc pe Calea Eroilor din municipiul Buzău.

În urma impactului, motocicleta s-a izbit de un taxi şi a luat foc, iar polițistul Adrian Popa a fost aruncat câţiva metri pe asfalt. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind prinsă ulterior de polițiștii locali pe DN1B. Ea le-a spus că avrut să scape de el din cauză că se grăbea să ajungă urgent la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!