Actualitate

Ce program are Poșta în minivacanța de 1 decembrie

Compania Națională Poșta Română anunță programul instituției de stat pentru finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie(30 noiembrie – 1 decembrie), adăugând că este posibil ca „trimiterile poștale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulație”.

Sărbătorile legale din 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 Decembrie – Ziua Națională vin cu zile libere atât pentru o parte dintre angajații din privat, cât și de la stat. Nu face excepție nici Compania Națională Poșta Română.

Instituția informează faptul că în zilele de miercuri, 30 noiembrie și joi, 1 decembrie 2022, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise.

„Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, precum și ziua de 1 decembrie – Ziua Națională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează”, precizează Poșta Română.

Astfel, programul de lucru al subunităților poștale va fi următorul:

  • Miercuri, 30 noiembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
  • Joi, 1 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
  • Începând de vineri, 2 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare