Monden

Ce pericole a înfruntat Irina Fodor la filmările pentru America Express

În cadrul podcastului susținut de Mihai Morar, producătoarea show-ului America Express, Mona Segall, a făcut o dezvăluire uluitoare. Conform spuselor acesteia, în timpul unei deplasări între filmări, Irina și colegele sale din echipă au fost la un pas de a fi răpite.

„Era cineva înarmat, ne-a spus: intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!”, a povestit renumita producătoare. Doar că lucrurile s-au aflat abia acum, producătoarea nu a spus tuturor chiar totul, nici măcar soțului ei, de teamă ca nu cumva să îl sperie și să o facă să renunțe la proiect.

Mona Segall

Cel care avea grijă de siguranța soției lui Fodor a observat că vedeta era urmărită și fotografiată pe ascuns de o persoană dubioasă, moment în care a acționat în consecință. Până s-a eliberat zona, Irina Fodor și toate femeile din echipa sa au stat închise într-o curte, pentru a nu mai fi în vizorul celor care le puseseră gând rău. „În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul asta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze Irinei și fetelor din echipă pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți”, a mai spus producătoarea.

De altfel, pe lângă declarațiile producătoarei, și Irina Fodor spunea public că, față de aventura din Asia, în America totul a fost mai greu și mai periculos. Locațiile alese sunt rău famate, drumurile de parcurs între acestea și locurile de întâlnire erau ținte ale cartelurilor, motiv pentru care, încă de la începutul filmărilor, pentru prima dată, Irina Fodor spune că a avut bodyguarzi înarmați.

Din fericire, nimic rău nu s-a întâmplat, dar fiecare pas făcut în America aducea cu el multe gânduri negre și tot atâta frică. „Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. Noi parcă le-am ocolit pe acelea. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție. Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, declara Irina Fodor, conform EGO.ro.

*

Irina Fodor s-a născut și a copilărit în Buzău. Ea a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București.

Prezentatoarea TV a lucrat inițial ca reporter, apoi proiectele au început să apară. La începutul carierei, Irina a avut și roluri secundare în diferite proiecte de televiziune. De asemenea, fiind pasionată de fotografie și de frumusețe, aceasta a cochetat și cu lumea modelingului. Următorul pas important din cariera sa a fost atunci când a fost aleasă prezentatoare a emisiunii „Poveștiri adevărate”. În 2021, Irina a devenit gazda emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, înlocuind-o pe Gina Pistol. Prezentatoarea TV a rămas surprinsă de șansa oferită și a decis să îmbrățișeze acele proiecte.

Irina s-a căsătorit cu Răzvan Fodor în 2010, după o relație de trei ani; între cei doi este o diferență de 13 ani. Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare, pe vremea când ea nu terminase încă facultatea, iar el juca în telenovele. Fiind cunoscut pentru statutul său de cuceritor, Răzvan a surprins pe toată lumea când a ales să formeze un cuplu cu cea care urma să îi devină soție. „Ea era studentă şi făcea figuraţie la Buftea (…) M-am dus la ea la cămin şi am rugat-o să coboare ca să stăm de vorbă. De atunci, o lungă perioadă, am avut un traseu prestabilit: după ce terminam filmările, treceam prin faţa căminului ei şi stăteam la poveşti”, a povestit Răzvan Fodor. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Diana. Irina avea doar 22 de ani pe vremea când a devenit mămică, dar acest lucru nu a reprezentat un dezavantaj în cariera sa.

Articole similare