Monden

Ce pasiuni are buzoianca Marina Nițoiu

De multe ori se lumina de ziuă afară şi, deşi i se închideau ochii de somn, tot mai dorea să vadă încă un episod. Pe lângă serialul „House of Cards”, Marina a petrecut cu sufletul la gură și ore bune alături de „Game of Thrones” şi „The Crown”. Pe lângă seriale, buzoianca menține încă „aprinsă” pasiunea pentru jurnalism, pe care a descoperit-o datorită unui rol de ziaristă pe care l-a interpretat.

„În perioada facultăţii am jucat un rol de jurnalistă într-un film şi mi-a plăcut atât de mult încât n-am vrut să mai ies din rol”, a povestit Marina într-un interviu acordat recent publicației paginademedia.ro. Buzoianca a mai completat că îi place să asculte podcasturi despre antreprenoriat şi dezvoltare personală şi citeşte tot timpul cu plăcere revista VIVA. În materie de emisiuni, jurnalista preferă formatul lui Jimmy Fallon, „The Tonight Show”, iar de la noi, se uită la „Imperiul leilor”, de la PRO TV. Se uită cu mare plăcere la televizor şi pe YouTube.

„Cu știrile îmi încep ziua. Printre primele lucruri pe care le fac dimineaţa este să deschid televizorul, de cele mai multe ori pe canalele de ştiri româneşi sau internaţionale”, a mai competat Marina. Iar dacă până de curând asculta doar radio, şi în special în maşină, de ceva timp ascultă şi podcasturi, preferându-le pe cele despre antreprenoriat şi dezvoltare personală. Cât despre rețelele de socializare, este prezentă pe ambele platforme, dar ar alege oricând Instagramul şi asta pentru că se simte mai apropiată de public pe această platformă. „Când vreau să postez ceva, în mod natural deschid Instagramul şi nu Facebookul. Oricum cele două conturi ale mele sunt legate şi încerc să fiu prezentă pe ambele”, a mai spus Marina. Marina Niţoiu este soția jurnalistului Daniel Nițoiu și prezintă ştirile sportive la Prima TV, precum și emisiunea Flash Monden. A fost prezentator la Televiziunea Română (2009–2013), a lucrat la Radio MAXFIVE Viena în perioada 2016-2020, la Radio 21 (Virgin Radio) între 2014 și 2016 și a lucrat la Kiss FM în 2013 și 2014.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker