Monden

Ce părere are WRS despre reprezentantul României la Eurovision

WRS și Emi se pregătesc de un nou sezon „Te cunosc de undeva!”. Artistul buzoian se plimbă zilele acestea foarte des pe la repetițiile show-ului, care urmează să revină cu un nou sezon curând. Potrivit cancan.ro, printre oponenții echipei WRS – Emilian se numără și Anca Țurcașiu, care i-a
dat pe spate pe tinerii artiști. În exclusivitate pentru publicația menționată, fostul reprezentant al României la Eurovision a comentat deschis despre piesa aleasă anul acesta de conaționali la concursul ce se va desfășura în Liverpool.

Andrei Ionuț Ursu a dezvăluit că Theodor Andrei l-a convins datorită încrederii de sine, însă artistul nu poate spune același lucru și despre melodia „D.G.T. (Off and On)”. Dând dovadă de altruism, fostul concurent îl sfătuiește pe noul reprezentant al României să se pregătească pentru o perioadă de foc, cu multă presiune. „N-a fost nimic pe gustul meu. Am fost acolo, am cântat, m-au invitat și nu m-a impresionat nimic. Eu vorbesc de gustul meu acum, dar îi urez mult succes băiatului care a câștigat, e presiune super mare acolo și asta am zis «Bă, sper să ducă!»”.

Buzoianul a spus că el l-a văzut pe Theodor Andrei sigur pe el pe scenă, dar că acesta trebuie să știe că e un public imens la această competiție, zeci de mii de oameni, și este o presiune foarte mare din partea presei. „Eu pot spune clar acum, când mă uit în spate, că mi-am dat doctoratul în entertainment. A fost testul ăla suprem!”, a declarat cu sinceritate maximă WRS.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker