Actualitate

Ce instituții publice din Buzău fac angajări

Locurile de muncă „la stat” sunt printre cele mai râvnite din câmpul muncii, iar statutul de bugetar vine cu destul de multe beneficii, nu doar financiare. Buzoienii care doresc astfel de posturi, au la dispoziție câteva opțiuni ale instituțiilor de administrație din județ, atât la primării sau spitale, cât și la muzee sau școli.

Primăriile din județ, cele mai multe posturi disponibile

 • Primăria Municipiului Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, din aparatul de specialitate al primarului. La Serviciul evidența persoanei sunt disponibile două posturi, respectiv, inspector de specialitate IA și inspector de specialitate I. Și la Serviciul administrativ-gospodăresc sunt disponibile tot două posturi, de muncitor calificat II și de îngrijitor.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 03 mai 2022, iar selecția dosarelor se va face între 04 mai 2022 – 05 mai 2022. Pe 12 mai 2022 se va ține proba scrisă, iar pe 17 mai 2022 va fi proba interviu.

 • Primăria comunei Costești organizează, în data de 19 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator sanitar, din cadrul Compartimentului de asistență medicală comunitară.
 • Primăria Glodeanu Sărat organizează, în data de 13 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de inspector.
 • Primăria Comunei Merei organizează, în data de 13 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de șef serviciu voluntar pentru situații de urgență.

Școlile buzoiene au nevoie de bibliotecari, îngrijitori și muncitori necalificați

Și școlile din județ angajează, iar cei care se încadrează în cerințele postului au câteva opțiuni la instituțiile de învățământ:

 • Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescu” din Buzău organizează, în data de 19 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar.
 • Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea organizează, în data de 11 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor de întreținere.
 • Școala Gimnazială Movila Banului organizează, în data de 26 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă.

Instituțiile de cultură au nevoie de referenți de specialitate

 • Același lucru este valabil și în cazul instituțiilor de cultură din județ, iar Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” din Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, precum referent de specialitate I (S) – 2 posturi; referent de specialitate II (S) -1 post; referent de specialitate debutant (S) -1 post.

Concursul se va organiza pe 17 mai pentru proba scrisă (toate posturile); 23 mai 2022, ora 10.00: proba interviu (referent de specialitate I); 23 mai 2022, ora 13.00: proba interviu (referent de specialitate II); 23 mai 2022, ora 15.00: proba interviu (referent de specialitate debutant).

 • Casa de Cultură „George Băiculescu Nehoiu” organizează, în data de 17 mai, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent, gradul profesional IA.
 • Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” din Râmnicu Sărat organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic, studii medii cu diplomă de bacalaureat.

Spitalele din județ, în căutare de personal

Și spitalele buzoiene au nevoie de personal, iar Spitalul de Boli Cronice Smeeni organizează, în data de 23 mai, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de infirmieră.

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical principal (2 posturi), după cum urmează:

 • asistent medical principal – Compartimentul Îngrijiri Paliative Ojasca;
 • asistent medical principal – Compartimentul Îngrijiri Paliative Nifon.
 • 1 post asistent medical principal șef secție Psihiatrie V – cronici Ojasca;
 • 1 post asistent medical principal șef Secție neuropsihiatrie infantilă Ojasca;
 • 1 post asistent medical principal șef Centru de Sănătate Mintală – adulți Buzău.

De asemenea, unitatea spitalicească este și în căutarea unui director financiar-contabil în cadrul Comitetului director, post vacant de conducere.

Detaliile, precum condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească sau data depunerii dosarelor pot fi consultate AICI.

Articole similare