duminică, 24 ianuarie 2021

Ce haină de blană porţi în funcţie de zodie?

Haina de blană va fi mereu la modă, având o istorie ce datează din cele mai vechi timpuri şi dovedindu-şi utilitatea în foarte multe situaţii. În societatea modernă actuală, haina de blană nu mai este permisă doar nobililor sau persoanelor dintr-o categorie aparte, ci poate fi purtată de toate categoriile sociale. Un mod de a delimita purtarea hainelor de blană ține de zodia purtătoarelor. În timp ce unele reprezentante ale zodiacului preferă blănuri mai simple, al căror simplu rol ține de confort, altele se gândesc şi la caracterul estetic al hainei.

Femeile din zodii de pământ vor prefera blana de nurcă sau de vizon

Cu siguranţă blana de  nurca sau de vizon, una din cele mai purtate în ziua de astăzi, vor fi preferate de reprezentantele zodiilor de pământ, Taur, Fecioara sau Capricorn. De ce? Motivul este simplu: alegerea unei haine de blană de nurcă sau de vizon este atât practică, dar şi estetică. Femeile din zodii de pământ sunt familiarizate cu eleganţă, dar oricine ştie că sunt şi foarte practice când vine vorba de economiile lor.

Haina de blană de nurca sau de vizon este simplă, elegantă, atrage atenţia într-un mod pozitiv, nu este din cea mai extravagantă, dar exprimă rafinament. De asemenea, o astfel de haină de blană este şi foarte practică, pentru că poate fi purtată atât la rochii de seară, cât şi la ţinute casual, de zi, fiind un articol vestimentar care merită investiţia şi care va fi folosit o perioadă îndelungată.

Reprezentantele zodiilor de foc vor prefera blana de castor

Femeile din zodii de foc, Berbec, Leu sau Săgetător sunt cunoscute pentru frumuseţea lor şi pentru bunul gust cu care ies în evidenţă cu orice ţinută ar purta. Aceste femei vor purta cu succes blana de castor, fiind foarte extravagantă şi cu un aspect atrăgător. Blana de castor tine de cald şi reprezintă o achiziţie bună în timp.

Femeile din zodii de aer vor purta cu mândrie haine de blană de chinchilla

Reprezentantele zodiilor de aer, Balanţe, Gemeni sau Vărsător sunt cunoscute pentru bunul gust şi pentru preţul pe care îl pun pe fiecare apariţie în public. De aceea, aceste femei se vor simţi foarte bine atât din punct de vedere al confortului pe care îl oferă haina de blană de chinchilla, cât şi din punct de vedere al aspectului. Această haină de blană este elegantă, însă necesită multă ingrijiri, compensând prin celelalte caracteristici şi prin tonul mai exotic.

Reprezentantele zodiilor de apă vor purta cu mândrie haine de blană de iepure

Poate cele mai romantice femei ale zodiacului, reprezentantele zodiilor Rac, Scorpion sau Peşti se vor simţi foarte bine într-o haină de blană de iepure. Blana de iepure este cea mai des întâlnită, mai ieftină şi în tendinţe, asigurând o căldură impresionantă şi este foarte practică, pentru că poate fi purtată atât la ţinutele de zi, cât şi la cele de seară.

 

loading...
error: Content is protected !!