EducațieFără categorie

Ce decizie a luat DSP în legătură cu Colegiul Hasdeu

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Buzău a trimis un răspuns în această dimineață conducerii Colegiului Hasdeu, după ce marți liceul buzoian a raportat al treilea caz de coronavirus.

„Am luat legătura cu DSP și ni s-a spus că primul caz nu a avut contact cu școala, deci nu a existat risc epidemiologic. În aceste condiții ni s-a transmis că o singură clasă, a X-a F, cea din care provine elevul depistat pozitiv marți, va trece la scenariul roșu, adică în învățământul online”, a declarat pentru OPINIA Ionel Banu, directorul Colegiului Hasdeu.

Reamintim că marți, a fost înregistrat un nou caz de coronavirus la Colegiul Hasdeu. Este vorba despre un elev de clasa a X-a. Deși acesta este cel de al treilea caz, se aștepta să se vadă dacă autoritățile vor declara liceul focar și îl vor închide, așa cum s-a întâmplat cu Școala nr. 11 din municipiu.

Diferența dintre cele două instituții este că primul elev de la Hasdeu infectat cu coronavirus, caz raportat săptămâna trecută, nu apucase să vină la școală după ce a contactat virusul de la tatăl său, cursurile fiind suspendate din cauza organizării alegerilor.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker