Monden

Ce crede Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre plecarea juraților „Chefi la Cuțite”

Vestea despre celebrii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu care și-au anunțat demisia de la emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena1, a circulat mai repede decât vântul și gândul zilele acestea în showbizz, așa că și cei care au ori au avut de-a face cu acest domeniu și-au dat cu părerea și au comentat decizia maestrilor bucătari, care au invocat oboseala ca factor principal în luarea decizei. Știrea se pare că a întristat-o și pe buzoianca Aida Parascan, care, datorită lor, a fost desemnată câștigătoare „MasterChef” în 2013, pe vremea când acest format era difuzat de PRO TV.

Aida crede, în calitate de bioterapeut, că anunțul celor trei are strânsă legătură cu oboseala acumulată în cei peste zece ani de televiziune: „Erau importanți, dar, ca orice om, și ei au nevoie de o pauză. Câteodată, ai nevoie și de o pauză după multă muncă. Îmi pare rău că au luat decizia asta, dar fiecare își știe limitele. Din punct de vedere energetic, eu am și studiat în acest domeniu, timp de zece ani, vă pot spune că un om pierde suflet în momentul în care apare pe sticlă. Dacă nu ai perioade de timp în care să-ți refaci structurile energetice, automat ajungi la epuizare”, a explicat Aida

Buzoianca a mai explicat că, în timpul concursului MasterChef, cei trei nici nu salutau, se țineau la distanță, probabil și pentru că respectau un regulament. „După ce am câștigat, am făcut și evenimente cu Cătălin Scărlătescu, mai schimb rețete cu el. Toți trei sunt mișto ca oameni”, a spus Aida Parascan pentru playtech.ro.

Fostul Masterchef a ținut să precizeze și că notorietatea și celebritatea juraților Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se datorează și Monei Segall, producător al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1: „Îmi pare rău că ei nu vor mai fi pe micul ecran, nici nu-mi vine a crede. Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că au fost descoperiți și că au fost creația celui mai bun producător din țară. Mona Segall are partea ei de succes. Să vedem dacă ea o să reușească să aibă și în viitor succes și cu alți oameni”, a mai spus Aida.

Articole similare