Politic

În ce condiții îl va vota Toma pe liderul liberal Ciucă

Primarul municipiului Buzău, social-democratul Constantin Toma, susține că l-ar vota pe liberalul Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă partidul va decide acest lucru. Toma spune că l-ar vota pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă partidul va decide. El a declarat că dacă alianța PSD-PNL va funcţiona – iar primul rezultat va fi vizibil la europarlamentare -, este probabil că cele două partide vor avea şi liste comune şi candidat unic la prezidenţiale, relatează News.ro.

Constantin Toma a fost întrebat în emisiunea „România Politică” de la Prima News dacă este pregătit să îl voteze pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. „Dacă va hotărî partidul, da”, a răspuns primarul Toma, care a precizat că îl cunoaşte pe Nicolae Ciucă şi sunt prieteni din vremea când acesta era comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica” de la Buzău. „Un om cu o carieră extraordinară şi un exemplu”, a completat Toma.

Despre un candidat comun al alianţei PSD-PNL la prezidenţiale, Constantin Toma a afirmat că ar vrea ca acesta să fie Marcel Ciolacu, dar dacă va fi Nicolae Ciucă candidatul comun al alianţei, cu siguranţă îl va vota. „Dacă va funcţiona această alianţă şi primul rezultat va fi acum la europarlamentare, cu siguranţă după 10 iunie se vor întâlni şi probabil vom avea şi liste comune, cred, şi candidat unic la prezidenţiale”, a mai spus primarul.

Articole similare