Actualitate

Ce au căutat polițiștii brașoveni într-un magazin de piese auto din Berca

Polițiști din cadrul Ins­pectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au descins, joi, la o locație din Berca, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute. Se pare că polițiștii brașo­veni aveau informații că acolo se comercializează oglinzi auto purtând ilegal o marcă auto cunoscută. Oamenii legii au scotocit magazinul, care ar fi punct de lucru al unei societăți din Brașov vizată de cercetări, însă nici urmă de piesele contrafăcute.

Percheziții în acest dosar s-au desfășurat joi pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale. Acțiunile s-au desfășurat în patru locații, pentru a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate acti­vitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.

Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în ­ve­derea audierii. Activitățile s-au desfășurat cu spriji­nul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Articole similare