duminică, 17 ianuarie 2021

Ce accesorii nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pleci la drum pe doua roti? Afla mai multe despre antifurtul pentru bicicleta

Mersul pe bicicleta este o activitate recreativa, care are zeci de beneficii asupra organismului pe termen lung. De asemenea, in acest fel ai toate sansele sa ajungi la timp la orice destinatie, caci vei traversa traficul mult mai usor, in special in situatiile in care te bucuri de zone special delimitate pentru deplasarea pe doua roti. Inainte de a pleca la drum este important sa te asiguri ca ai toate accesoriile importante la tine, de la antifurturi biciclete la casca de protectie.

In primul rand, toate aceste accesorii iti sporesc nivelul de confort in momentul in care pedalezi. Mai mult decat atat, contribuie la siguranta ta in trafic, diminuand sansele de accidente neprevazute. Intr-un magazin de biciclete gasesti mai mult ca sigur toate aceste produse, primind in acelasi timp si tot sprijinul de care ai nevoie in luarea unei decizii. Asadar, iata care sunt cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le iei la drum cu tine atunci cand pedalezi.

Care sunt accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pedalezi?

Antifurturi biciclete

Precum in cazul masinilor, va veni momentul in care trebuie sa iti parchezi bicicleta. Fiind un obiect de dimensiuni relativ reduse si usor de manipulat, bicicletele sunt tot timpul luate in vizor de catre hoti. Astfel, pentru un plus de siguranta atunci cand te afli departe de aceasta, este important sa alegi antifurtul potrivit pentru nevoile tale. Pe piata se regasesc zeci de antifurturi biciclete, cu un grad sporit de siguranta si care iti garanteaza calitate pentru o perioada indelungata de timp.

Casca de protectie

Pentru un plus de siguranta este important sa pleci echipat de acasa cu o casca de protectie. Aceasta te protejeaza impotriva accidentelor neprevazute si vine intr-o gama variata de modele si de culori, potrivite pentru toate gusturile.

Suport telefon bicicleta

In cazul in care te deplasezi cu bicicleta intr-o zona care iti este necunoscuta, indicatiile GPS iti sunt mai mult decat esentiale. In acest fel, pentru confort si siguranta pe tot parcursul deplasarii nu uita sa montezi un suport de telefon direct pe ghidon. GPS-ul va functiona exact ca la masina, air tu vei primi in timp real toate indicatiile de care ai nevoie, insa fara a iti pierde echilibrul si atentia din trafic.

Lumini

Atunci cand conditiile luminoase impun pornirea farurilor in cazul masinilor, este un semn si pentru tine ca trebuie sa pui in functiune luminile aflate in dotare. In acest sens, vizita la un magazin biciclete te poate ajuta sa iti construiesti vizibilitatea pe timp de noapte, evitand in acest fel neacordarile de prioritate pe motiv ca nu ai fost vazut la timp.

Manusi ciclism

Nu in ultimul rand, ghidonul nu este la fel de confortabil precum in cazul volanului. Tocmai din acest motiv trebuie sa ai la tine mereu o pereche de manusi special concepute pentru ciclism. In plus, in timpul sezonului rece, acestea iti ofera protectie si impotriva temperaturilor scazute.

Mos Ion Roata, magazinul tau preferat de biciclete si accesorii

Daca vrei sa adopti un stil de viata activ si sa te deplasezi mai des cu bicicleta, expertii de la Mos Ion Roata – magazin de biciclete – iti pot sari in ajutor.

La acest magazin de biciclete gasesti toate accesoriile de care ai nevoie pentru deplasarea in conditii de maxima siguranta pe doua roti. De la antifurturi biciclete la casti si lumini, lasa masina in garaj si porneste la drum pedaland. Cu siguranta vei contribui la formarea unui mediu lipsit de poluare si vei ajunge mai repede la destinatie!

 

loading...
error: Content is protected !!