Actualitate

Caz șocant la IPJ Buzău! Un polițist s-a folosit de uniformă pentru a întreține relații sexuale

Este anchetă la Inspectoratul Județean de Poliție  Buzău după ce un polițist s-a folosit de uniformă pentru a întreține relații sexuale cu o prostituată, fără să plătească. În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, polițiștii municipiului Buzău au fost sesizați  de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că la imobilul său s-au precizat doi tineri și refuză părăsirea locației. Este vorba despre un agent din Râmnicu Sărat, împreună cu un tânăr de 19 ani care  s-au dus să întrețină relații contra cost.  Bărbatul s-a folosit de uniforma pe care o purta, chiar dacă era în afara serviciului. Pentru că cei doi refuzau să plece, tânăra a chemat ajutoare – doi buzoieni în vârstă de 18, respectiv 35 de ani.

În urma verificărilor s-a constatat că cei doi bărbații care s-au dus la tânără acasă au 19, respectiv 36 de ani și sunt din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, cel din urmă fiind agent de poliție la un post din mediul rural.

În urma celor petrecute tânărul în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru uzurpare, deoarece și el a pretinst că este agent, iar în cazul bărbatului de 36 de ani a fost deschisă o anchetă.

Articole similare