joi, 09 iulie 2020

Câți bani câștigă pe lună buzoianca Andra Gogan din Youtube

Andra Gogan este una dintre cele mai iubite reprezentante ale ge­nerației tinere. În vârstă de 21 de ani, tânăra s-a născut la Buzău, dar locuiește acum în București;  este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over, având milioane de urmăritori pe canalul de Youtube, ceea ce a transformat-o în idolul multor copii. Se pare însă că faima i-a adus și venituri pe măsură tinerei buzoience, după cum arată cei de la cancan.ro.

Până la partea financiară însă, trebuie să știți că Andra Gogan a reușit să intre în Cartea Recordurilor de două ori până acum. Împreună cu fratele ei, Răzvan Gogan au stabilit recordul pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil”, de trei ore și 20 de minute, iar al doilea record a fost pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, adică Andra a scos 16  albume.

Buzoianca este cunoscută și prin participarea la emisiunea „Românii au ­Ta­lent”, dar și de la prezentarea emisiunii „E vara ta!”, de la Neptun TV. De asemenea, ea a fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă, a colaborat cu Disney pentru dublarea mai multor desene animate, și toate acestea i-au adus popularitatea printre vloggeri, ocazie cu care a simțit nevoia să lanseze și un mini serial, „How to become popular at high school”, pe canalul său de YouTube.

60% din tot ce taxează YouTube

Deși Andra Gogan are o activitate profesională complexă, ea a căpătat notorietate foarte mare în ultimul timp prin activitatea de pe YouTube și a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate vloggerițe. Canalul de YouTube al Andrei Gogan are aproape un milion de abonați, iar ­cli­pu­rile ei adună numeroase vizualizări.

Toate clipurile Andrei Gogan care sunt urcate pe canalul ei de YouTube sunt monetizate, iar deținătorul canalului primește 60% din tot ce taxează YouTube-ul. Astfel, într-o statistică oferită de socialblade.com, buzoianca Andra Gogan apare cu un câștig între 598 și 9.600 de dolari pe lună!

#statiacasa

loading...
error: Content is protected !!