vineri, 22 ianuarie 2021

Câte doze de vaccin au ajuns la Buzău. Când încep înscrierile pentru etapa a doua de vaccinare

Alte 500 de doze de vaccin anti-Covid19 au fost aduse la Buzău,marți, 12 ianuarie, la solicitarea Direcției pentru Sănătate Publică Buzău. Vestea a dat-o coordonatorul județean al campaniei de vaccinare, Adina Moiseanu.

„Până la acest moment, Direcția de Sănătate Publică a raportat către Instituția Prefectului Județului Buzău un număr de 1947 de persoane vaccinate de la începutul campaniei și alte 250 persoane sunt programate a fi vaccinate pe parcursul zilei de astăzi (n.r., marți, 12 ianuarie)”, a transmis pe pagina de socializare prefectul Adina Moiseanu.

Tot marți, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat că platforma online unde se pot înscrie românii care se încadrează în etapa a doua a campaniei de vaccinare va fi disponibilă vineri, de la ora 15.00. Acesta a precizat și  faptul că vaccinarea începe în etapa a doua de vineri în centrele medico-sociale, iar celelalte categorii de persoane care se pot înscrie de vineri pentru vaccin vor fi programate începând de luni, 18 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!