duminică, 11 aprilie 2021

Câte doze de vaccin au ajuns la Buzău. Când încep înscrierile pentru etapa a doua de vaccinare

Alte 500 de doze de vaccin anti-Covid19 au fost aduse la Buzău,marți, 12 ianuarie, la solicitarea Direcției pentru Sănătate Publică Buzău. Vestea a dat-o coordonatorul județean al campaniei de vaccinare, Adina Moiseanu.

„Până la acest moment, Direcția de Sănătate Publică a raportat către Instituția Prefectului Județului Buzău un număr de 1947 de persoane vaccinate de la începutul campaniei și alte 250 persoane sunt programate a fi vaccinate pe parcursul zilei de astăzi (n.r., marți, 12 ianuarie)”, a transmis pe pagina de socializare prefectul Adina Moiseanu.

Tot marți, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat că platforma online unde se pot înscrie românii care se încadrează în etapa a doua a campaniei de vaccinare va fi disponibilă vineri, de la ora 15.00. Acesta a precizat și  faptul că vaccinarea începe în etapa a doua de vineri în centrele medico-sociale, iar celelalte categorii de persoane care se pot înscrie de vineri pentru vaccin vor fi programate începând de luni, 18 ianuarie.

loading...
error: Content is protected !!